BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

ULUSAL ÇAPTA FOTOĞRAF YARIŞMASI DÜZENLİYOR?

   Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından fotoğraf yarışması düzenlendi. "Anadolu´da Tarih" temalı yarışma için başvurular başladı.
Büyükşehir Belediyesi, binlerce yıllık tarihe sahip Anadolu´daki tarihsel değerleri bu kez farklı bir şekilde ortaya çıkaracak. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından ulusal çapta fotoğraf yarışması düzenlendi. "Anadolu´da Tarih" temalı yarışma için başvurular 10 Ekim tarihi itibarıyla başladı.

Yarışmaya katılmak isteyen profesyonel ya da amatör fotoğrafçılar, çekmiş oldukları fotoğrafları www.kayseri.bel.tr adresinden yönlendirmeler izlenerek veya doğrudan www.tfsfonayliyarismalar.org adresine gönderebilecekler. Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu ile birlikte düzenlenen yarışmaya 30 Kasım 2015 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Yarışmanın sonuçları 7 Aralık 2015 tarihinde açıklanacak. 16 Aralık 2015 tarihinde ise ödül töreni yapılacak ve yarışmaya katılan seçme eserlerle bir sergi açılacak.
"Anadolu´da Tarih" temalı fotoğraf yarışmasının birincisine 4 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye, 2 bin TL ödül verilecek. Yarışmada ayrıca üç adet fotoğraf biner TL mansiyon ödülüne layık görülecek. Yarışmada bir sanatçı ise Büyükşehir Belediyesi özel ödülünü kazanma şansına sahip olacak. Kayseri´de çekilmiş olan fotoğraflardan seçilecek bu fotoğrafın sahibi özel ödül olarak 2 bin TL almaya hak kazanacak.
Yarışmaya katılmak isteyenler Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ya da www.tfsfonayliyarismalar.org sitesinden daha detaylı bilgiyi ve yarışmanın şartnamesini temin edebilecekler. KURUM BÜLTENİ?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor