BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YILMAZ´IN MUTLU GÜNÜ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YILMAZ´IN MUTLU GÜNÜ

EMİNE VE MEVLÜT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Emine Yılmaz hayatını Mevlüt Bayram ile birleştirdi. Düzenlenen düğün törenine genç çiftin sevenlerinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem  Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Emine Yılmaz görkemli bir düğün töreniyle hayatını Mevlüt Yılmaz ile birleştirdi. Düzenlenen görkemli düğün törenine Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü, ilçe belediye başkanları, Yılmaz ve Bayram ailesinin sevenleri ve davetliler katıldı.

Alkışlar eşliğinde salona giriş yapan genç çiftin nikahını büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliğini ise  Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü yaptı.

Genç çiftin nikah cüzdanını Çevre ve Şehircilik önceki dönem bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki takdim ederken, şöyle konuştu? ?Çıktıkları bu yolda Mevla ayaklarına taş değdirmesin diye büyükleri olarak dua ediyoruz. Kızımızın babası Ali yılmaz benimle 20 yıla yakın beraber çalıştı. Ben ondan hiç incinmedim ve güvenimi hiç boşa çıkarmadı. Kaç çeşit gençlere nasihat ettiysem hepsinin şahidi de Ali Yılmaz´dır. Çünkü evlerinde huzur vardır ve en güzel örnekte o yaşamdır.  Ben bu cüzdanı ikinize birden teslim ediyorum? dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından genç çift ilk dansını yaptı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da