BÜYÜKŞEHİR İLE OCAK AYI RENKLİ GEÇECEK

BÜYÜKŞEHİR İLE OCAK AYI RENKLİ GEÇECEK

"MUTLU AİLE İÇİN YOLCULUK VAR"


Büyükşehir Belediyesi Ocak ayında da birbirinden güzel etkinlikler gerçekleştirecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ocak ayında da her ilgi alanına hitap eden etkinlikler düzenleneceğini belirterek, "Bu etkinliklerin birlik, beraberlik ve barış içerisinde yaşayışımıza katkıda bulunacağını ümit ediyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Ocak ayında da tiyatrodan konsere, konferanstan gezi programlarına kadar bir dizi etkinlikle sosyal hayata renk katmaya devam edecek. Ocak ayı kültür sanat faaliyetleri 2 Ocak´ta çocuk tiyatrosu ve "Manaya Yolculuk" adlı programla başlayacak ve bir ay boyunca 34 ayrı etkinlik gerçekleştirilecek.
"MUTLU AİLE İÇİN YOLCULUK VAR"
Büyükşehir Belediyesi tarafından Aralık ayında başlatılan ve çok beğenilen "Manaya Yolculuk" adlı Ocak ayında 2 Ocak Cumartesi günü saat 19.30´da Kadir Has Kültür Sanat Merkezi´nde yapılacak. Program, 3 Ocak Pazar günü saat 14.00´te ise tekrarlanacak. İlahi Sanatçısı Necip Karakaya´nın sunacağı programa Mustafa Akgül sohbetleriyle, Rafet El Roman da yorumuyla katılacak. Manaya Yolculuk´da bu kez ailede mutluluğu yakalamanın yolları ele alınacak.
"BİRLİK BERABERLİĞİMİZE KATKIDA BULUNACAK"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, birlik, beraberlik ve barış temasıyla yola çıkarak hazırlanılan etkinliklerin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde birçok sanatçı ve yazarın şehrimize geldiğini ifade eden Başkan Çelik, "Önümüzdeki günlerde de sevilen sanatçıları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Misafir ettiğimiz sanatçılar şehrimizi çok beğeniyorlar ve Kayseri´de karşılaştıkları ilgi ve sevgiyi gittikleri yerlerde de dile getiriyorlar. Ağırladığımız sanatçılar adeta şehrimizin gönüllü kültür elçileri oluyorlar. Etkinlik takvimimizi şehrimizde yaşayan her kesimin zevkine ve beklentisine hitap eden bir çeşitlilikle oluşturmaya çaba sarf ettik. Bu etkinliklerin birlik beraberlik ve barış içerisinde yaşayışımıza katkıda bulunacağını ümit ediyorum. 2016 yılı boyunca yine beğenerek takip edilecek etkinliklerde hemşehrilerimle buluşmayı arzu ediyor ve huzurlu bir yıl temenni ediyorum" dedi.



Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi