BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYOR

BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM İÇİN ÇALIŞIYOR

Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Ulaşım Master Planı Sunumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kayseri´de ulaşımı daha da rahatlatacak olan projeleri gerçekleştirmek için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Ulaşım Master Planı Sunumuna Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı.
Büyükşehir Belediyesi´nde yapılan Ulaşım Master Toplantısı´na Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve bürokratlar iştirak etti. Başkan Mustafa Çelik, gerçekleştirilen sunumda Ulaşım Master Planı´nda gelinen son durumu, yapılan anketler ve çıkan sonuçların değerlendirileceğini belirtti. Orta ve uzun vadede yapılması gereken çalışmaları değerlendiren Başkan Çelik, " Yapılan anketler, anketlerin sonunda çıkan datalar ve kısa, orta, uzun vadede yapılması gereken işleri görüşeceğiz. Bu konuda özellikle İlçe Belediye Başkanlarımızın da görüşüne, fikirlerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Anayurt ve Erkilet Raylı Sistem Hattının son halini gözden geçirmek istiyoruz. Ayrıca 4 ya da 5 tane yapmayı planladığımız katlı kavşaklarımız var" dedi. 



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi