BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM YATIRIMLARINDA

BÜYÜKŞEHİR ULAŞIM YATIRIMLARINDA

HIZ KESMİYOR

Şehir merkezi ve ilçelerde pek çok ulaşım projesini hayata geçirmek için yoğun bir şekilde çalışan Büyükşehir Belediyesi, Talas´ı Malatya Yolu´na bağlayan yolda da son etabı tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları yerinde takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu yolun Kayseri´nin önemli çıkış kapılarından biri olduğunu kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Başakpınar çıkışından itibaren yapılan yol çalışmasını Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte yerinde inceledi. Yol çalışmalarının son durumunu yerinde gören Başkan Çelik, çalışmaların son durumuna ilişkin de bilgi aldı.

Talas ve Anayurt bölgesinin doğu tarafına çıkış kapısı olan yolda trafiğin çok yoğun olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Çelik, ?Talas yol ayrımından Malatya yoluna kadar devam eden 9 km´lik yolun geçen sene 5 km´sini bitirmiştik. Bu sene 4 km´lik kısmını da inşallah çok kısa sürede tamamlayacağız. Elektrik şirketi ve KASKİ burada alt yapıyı bitirdi. Şimdi biz yolun konforunu artırıyoruz ve yolun geometrisini düzeltiyoruz. 12 metre genişliğinde bir platform oluşturuyoruz. Bu yolu açtığımızda inşallah Talas istikametinden gelip, Malatya istikametine gidecekler için çok kestirme, çok kısa ve konforlu bir yol ortaya çıkmış olacak. Aynı zamanda yolun kalitesini şehir içinde kullandığımız bitümlü sıcak karışım asfalt kullanarak artırıyoruz? değerlendirmesinde  bulundu?                                                                               Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ?da Büyükşehir Belediyesi´nin Talas´a vermiş olduğu destek için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi´nin Talas´a çok önemli hizmetler kazandırdığını vurgulayan Palancıoğlu sözlerini  şöyle  sürdürdü?   ?Geçtiğimiz sene özellikle Başakpınar´ın merkezindeki asfalt çalışması tamamlandı. Bir önceki sene Malatya yoluyla Başakpınar arası yapıldı. Geçtiğimiz senede en son Komando Caddesi dediğimiz Zincidere Komando Tugayı´na kadar olan kısmın asfaltı gerçekleştirildi. Bu sene de son kısım olan 4 km´lik Başakpınar´ın çıkışıyla tugay arasında kalan kısım yapılıyor. 1 ay içerisinde burası da bitiyor. Şahsınıza tüm Büyükşehir çalışanlara teşekkür ediyorum. Sizin zaten göreve geldiğinizden beri ulaşıma imza atma hedefiniz vardı. Talas´ta geçtiğimiz sene Halef Hoca Caddesi, Komando Caddesi başta olmak üzere birçok hizmet yaptınız. Allah razı olsun. Sizlere ve ekibinize tekrar teşekkür ediyorum?   

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açıklamasında uyum kültürüne de vurgu yaparak, ?Bir taraftan biz yolu yaparken Talas Belediyesi de sağ ve solda kaldırım ve bordür çalışması yapıyor. Alet, araç ve gereç yardımlaşmasında bulunuyoruz. Bu birlik ve beraberliğin verdiği bereket sonuçta hemşehirlerimize hizmet olarak yansıyor. Bunu başka şehirlerde görmeniz mümkün değil. Kayseri´de iki ayrı belediye gibi değil, kol kola girmiş iki belediye gibi çalışıyoruz? değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, yoldaki incelemeleri sırasında çalışanlara da tatlı ikram ettiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor