BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

MİLLET BAHÇESİNE “RECEP TAYYİP ERDOĞAN” İSMİ VERİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Meclisi toplanarak gündeminde bulunan maddeleri karara bağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Meclisi’nde, 1 milyon 260 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin sayılı millet bahçelerinden biri olacak Millet Bahçesi’ne “Recep Tayyip Erdoğan” ismi verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Eylül ayı Toplantısı pandemi önlemleri kapsamında Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı. Başkan Büyükkılıç’ın başkanlığında toplanan Büyükşehir Meclisi toplam 51 maddeyi görüşerek karara bağladı. Gündem maddeleri arasında yer alan 1 milyon 260 bin metrekare büyüklüğü ile Türkiye’nin sayılı millet bahçeleri arasında yer alacak Millet Bahçesi’ne isim verilmesi yönündeki madde de görüşüldü.

Başkan Büyükkılıç, oylama öncesinde, Büyükşehir Belediyesi ekiplerince en ince detayına kadar düşünülerek hazırlanan Millet Bahçesi projesinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nca kabul gördüğünü ve ihalesinin TOKİ tarafından yapıldığını hatırlatarak, şöyle konuştu… projenin Türkiye’ye örnek olduğunu ve Türkiye’de sayılı projeler arasında yer aldığını kaydetti. İhaleyi alan firmanın Kayseri’ye geleceğini ve zaman kaybetmeksizin çalışmalara başlanacağını aktaran Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en başından beri projeye büyük destek verdiğini ifade etti.

“Kayseri’ye verdiği ve bundan sonrada vereceği destekleri düşünerek projeye Sayın Cumhurbaşkanımızın ismi yakışır” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükkılıç, şunları kaydetti… tüm katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şükranlarını ileterek maddeyi oylamaya sundu. Oylama sonucu millet bahçesine “Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi” ismi verildi.

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, tarım ve hayvancılığa destek kapsamında damızlık manda yetiştiricilerinin hizmetinde kullanılmak üzere Büyükşehir Belediyesi’nce 1 adet aracın tahsis edilmesi de görüşülerek karara bağlandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"