BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ 7/24 SAHADA

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ 7/24 SAHADA

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7/24 sahada çalışmalarını sürdürmeye devam etti

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında hafta sonu kısıtlamasını bir kez daha fırsata dönüştüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 7/24 sahada çalışmalarını sürdürmeye devam etti.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasından faydalanarak kent genelindeki çalışmalarını sıklaştırdı. Bu kapsamda Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi’ndeki metruk binaların yıkıldığı ve yerine yapılan Sahabiye yeni semt pazarının çevre düzenlemesine, Güney Çevre Yolu'nun önemli geçiş noktalarından Derevenk Viyadüğü’nden Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi taşkın kanala kadar uzanacak 5 kilometrelik, 15 milyon TL’lik yolun asfaltlama çalışmasına, Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın Aşık Veysel Bulvarı ile kesiştiği noktada başlatılan ve 30 milyon 548 bin TL’ye ihale edilen katlı kavşak çalışmaları ile Hıdırellez yolu çalışmalarına kısıtlama nedeniyle daha hızlı şekilde devam etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri de tam kadro sahada çalışarak, kısıtlamayı fırsata çevirmeye devam etti. KASKİ ekipleri, merkez ve İlçelerde çalışmalarını hız kesmeden sürdürdü. Bu kapsamda Talas İlçesi Sosun Mahallesi’nde yapılan yeni yerleşim yerlerine içmesuyu hattı temin çalışmalarını, Büyükşehir Belediyesi’nin Aşık Veysel Bulvarı'nda 2 adet U tipi alt geçit yapılması işi kapsamında, bölgede bulunan mevcut kanalizasyon hatların yer değiştirme (deplase) işini kısıtlamadan da faydalanarak daha hızlı şekilde sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, virüsün ülke genelinde etkisini sürdürdüğünü belirterek, “Devletimizin aldığı kısıtlamaların yanı sıra lütfen vatandaşlarımız kişisel tedbirlerini almaya devam etsin. Maske, mesafe ve hijyen kurallarını ihmal etmeyelim. Hafta sonu kısıtlamanın dışında, hafta içi de zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayın. Siz evde kalın, bizler de sizlere hizmetlerimizi sürdürelim. Büyükşehir ekiplerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi