Büyükşehir Okul Yapacak

Büyükşehir Okul Yapacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cuma namazını Cırgalan`da kıldı ve namaz sonrası mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Cırgalan halkına iki ayrı müjde veren Başkan Özhaseki, mahalleye yapılacak okul ve organik tarım projesi hakkında açıklama

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Cuma namazını Cırgalan Merkez Camii`nde, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ile birlikte kıldı. Cami çıkışında mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Özhaseki, istekleri kırmayarak hatıra fotoğrafları çektirdi. Çocuklarla da yakından ilgilenen Başkan Özhaseki, onlara forma hediye etti.

Cırgalan Mahallesi Muhtarı İbrahim Kuvvet`in başkanlara teşekkür etmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri`de huzurlu bir Ramazan geçirildiğini belirtti ve bu ortamın tüm İslam alemine de yayılmasını diledi. Seçim öncesi her mahalleyi ziyaret ettiklerini ve birtakım sözler verdiklerini ifade eden Çelik, "Bunları yerine getirme yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunlardan birisi de Harikalar Diyarı içindeki organik bahçe olacak" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise mahalle sakinlerinin geçmiş bayramlarını kutladı. İslam coğrafyasının kan gölü olduğu bir ortamda ülkemizde huzur olduğunu belirten ve bundan dolayı Allah`a şükrettiğimizi ifade eden Başkan Özhaseki, "Cenabı Allah`a dua ediyoruz ki İslam coğrafyasının da sıkıntılarını gidersin" diye konuştu. Cırgalan mahallesi için düşündükleri projeleri de açıklayan Başkan Özhaseki, projelerden birisinin `Organik Tarıma Geçiş Projesi` olduğunu belirterek, "Burada bir yer tahsis edip, özel bir takım eğitimler vererek ürünler yetiştirmek ve bu ürünlerin iyi para edeceği bir ortam hazırlamak istiyoruz. Dünyada organiğe doğru bir gidiş var. İlk denemeleri burada başlayacak" dedi. Bölgenin okul ihtiyacı konusunda da bir müjde veren Başkan Mehmet Özhaseki, "Bu bölgede zemin yumuşak olduğu için temelin kazık sistemi olması gerekiyor ve bu da masrafı artırıyor. Bu yüzden hayırseverlere ağır geliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak karar aldık, okulu biz yaptıracağız" dedi.

Başkan Özhaseki daha sonra mahalle sakinlerini dinledi ve onlarla sohbet etti. Mahalle sakinleri ile yapılan toplantıdan sonra okulun yapılacağı bölgeye giden Başkan Mehmet Özhaseki, plan üzerinde ve arazide incelemelerde bulundu.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı