BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN ‘KURBAN BAYRAMI’ ÖNCESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI

BÜYÜKŞEHİR ZABITASI’NDAN ‘KURBAN BAYRAMI’ ÖNCESİ KOORDİNASYON TOPLANTISI

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığınca yaklaşan Kurban Bayramı öncesi alınacak tedbirleri görüşmek üzere merkez ilçe zabıta müdürleri ile koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kalırken, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri bayram süresince denetimlerini sürdürecek. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık, merkez ilçe zabıta müdürleri ile bir araya geldi. İlimiz sakinlerinin huzurlu bir bayram yaşaması için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği ve Kayacık’ın başkanlığında yapılan koordinasyon toplantısına, Büyükşehir Zabıta Müdürü Ahmet Teke, Kocasinan Zabıta Müdürü Şaban Yakupoğlu, Talas Zabıta Müdürü Hacı Ahmet Tekkaş ve Melikgazi Zabıta Amiri Mehmet Gözeğir katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mustafa Kayacık toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Büyükşehir Zabıta Daire Başkanlığı olarak merkez ilçe zabıta müdürlerimizle birlikte her zaman olduğu gibi koordinasyon toplantısı yapıyoruz” dedi ve ekledi “Allah, merkez ilçelerimizle birlikte halkımıza, milletimize, vatandaşımıza huzurlu bir bayram geçirmesini nasip etsin. Bizler 7/24 vatandaşımıza hizmet vermek için, şehrimizin güvenliğini, huzurunu korumak için ve halkın sağlığını, esenliğini korumak için bir araya geldik” diye konuştu. Vatandaşlarımıza huzurlu bir bayram geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız. Halkımıza 7/24 hizmet vereceğiz.”

Öte yandan zabıta ekiplerinde tüm izinlerin kaldırıldığı, ekiplerin Kurban Bayramı’nda tam kadro sahada olacakları öğrenildi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi