BÜYÜKŞEHİR´DEN HAYVANCILIKTA BÜYÜK HAMLE

BÜYÜKŞEHİR´DEN HAYVANCILIKTA BÜYÜK HAMLE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´yi hayvancılıkta ülkemizin en önemli illerinden birisi yapacak olan Beydeğirmeni Projesi´ni hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri´yi hayvancılıkta ülkemizin en önemli illerinden birisi yapacak olan Beydeğirmeni Projesi´ni hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile görüşen Başkan Çelik, projeyle ilgili Bakanlık bürokratlarıyla da bir toplantı yaptı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hayvancılık Genel Müdürlüğü, Altyapı ve Çevre İzleme Dairesi Başkanı Ramazan Koçak, Beydeğirmeni Projesi´yle ilgili Kayseri´ye gelerek Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile görüştü. Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan ve bürokratlar da katıldı.
Bakanlık bürokratlarına Beydeğirmeni Projesi´ni anlatan Başkan Mustafa Çelik, 5 milyon metrekarelik arazinin tüm alt yapısını belediye olarak yapacaklarını ve besicilik yapacak olan üreticilere tahsis edeceklerini belirtti. Projenin yapım safhasında tüm ilgililerin fikirlerini aldıklarını dile getiren Başkan Çelik, ?Yola çıkmadan önce Bakanlığımızın da görüşlerini almak istiyoruz? diye konuştu. Başkan Çelik, Türkiye´ye örnek bir bölge çıkarmak istediklerini de ifade ederek projeyle Beydeğirmeni bölgesinde 80 bin baş hayvanın besisinin yapılacağını kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi