BÜYÜKŞEHİR´DEN KAYSERİ HATIRASI

BÜYÜKŞEHİR´DEN KAYSERİ HATIRASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Saat Kulesi´nde açılan Kültürel ve Hediyelik Eşya Satış Ofisi´nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Saat Kulesi´nde açılan Kültürel ve Hediyelik Eşya Satış Ofisi´nde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, artık hiç kimsenin "Kayseri´ye geldik; ama Kayseri ile ilgili bir şey alamadık" diyemeyeceğini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Saat Kulesi´nde Büyükşehir Belediyesi´nin şirketi Kaytur tarafından açılan Kültürel ve Hediyelik Eşya Satış Ofisi´nde ´Kayseri Hatırası´ ürünleri inceledi. Satış merkezlerinin önümüzdeki günlerde yaygınlaşacağını ifade eden Başkan Çelik, artık Kayseri hatırası almak isteyenlerin bu ihtiyaçlarının çok güzel ürünlerle karşılanacağını söyledi. Artık hiç kimsenin "Kayseri´ye geldik; ama Kayseri ile ilgili bir şey alamadık" diyemeyeceğini dile getiren Başkan Çelik, "Çok geniş bir koleksiyon hazırladık. Hem dışarıdan gelenlerin alabilecekleri hem de Kayserililerin dışarıya giderken hediye olarak götürebilecekleri çok güzel ürünler bulunuyor. İlk mağazamızı Kayseri Hediyem mağazası olarak Saat Kulesi´nde açtık. Önümüzdeki günlerde müzelerde de satış ofisleri olacak" dedi.
Kayseri Hediyem mağazasında; üzerinde Kayseri´nin simgelerinden olan Erciyes, Kayseri Kalesi, Saat Kulesi, Döner Kümbet gibi değerlerimizin kabartma resimlerinin bulunduğu, Kayseri ile ilgili yayınlar, anahtarlık, kumbara, defter, magnet, el işçiliği cam sanatı, tişört, traverten taş üzerine hatıra biblolar, ahşap kartpostallar, porselen kupalar, havlu, mutfak önlüğü, banyo seti gibi yaklaşık 200 çeşit eşya yer alıyor. Satış ofisinde ayrıca Selçuklu tarihi ile ilgili işlemeli vazolar, çay ve kahve setleri, sedef kakma kutular, kol düğmesi, şapka gibi eşyalar da bulunuyor.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti