BÜYÜKŞEHİR´E ?KENTSEL DÖNÜŞÜM? ÖDÜLÜ

BÜYÜKŞEHİR´E ?KENTSEL DÖNÜŞÜM? ÖDÜLÜ

ÇELİK: ?ÖNEMLİ OLAN İZ BIRAKMAK, DUA ALMAK. BU MAKAMLARIN VEBALİ VAR?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi´nin Erciyes´teki ödül törenine katıldı. Törene Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de iştirak etti. Törende yaptığı konuşmada belediye başkanlığı ve diğer makamların veballi makamlar olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, önemli olanın iyi niyetle çalışarak iz bırakacak, dua alacak eserler kazandırmak olduğunu söyledi. Gecede Başkan Çelik´e Sahabiye Projesi nedeniyle Kentsel Dönüşüm Ödülü verildi.

Erciyes´te yapılan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi´nin Ödül Töreni´ne Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Türkiye´nin farklı illerinden gelen belediye başkanları katıldı.

Gecede yaptığı konuşmada belediye başkanlığının çok zor bir görev olduğunu ve aslında üstlendikleri görevin vebalini bilen tüm seçilmişler zor bir görev ifa ettiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, çünkü bu görevlerin veballi bir görev olduğunu söyledi. Bu görevin ve bu vebalin sorumluluğunu taşımanın kolay bir iş olmadığını belirten Başkan Çelik, ?Hepimiz faniyiz. Hayatımız, makamımız, görevimiz geçici. Bulunduğumuz makamlar ve görevimiz bir gün gelecek sona erecek. Bizlere de kısmet oldu hizmet etmemiz için bir süre verildi. Görev başında iken eşiniz, dostunuz selam verenleriniz çok olur. Önemli olan daha sonrasında yönettiğiniz o insanların hayır dualarını alabilmek ve rahmetle anılmaktır. Dua alacak, rahmetle anılacak, iz bırakacak eserler yapmaktır. Biz de bu bilinçle üstlendiğimiz görevin vebalini biliyor ve bize güvenenlerin yüzünü kara çıkarmamak, her şeyi gören, her şeyi bilen alemlerin Rabbi´nin huzuruna yüz akı ile çıkmak için gece gündüz çalışıyoruz. İyi niyet ve samimiyetle çalışınca Allah da bereketini veriyor. Şükürler olsun ki, örnek projelerle şehrimizi büyütmeye, geliştirmeye ve daha konforlu bir kent haline getirmeye devam ediyoruz. Rabbim hayırlı hizmet ömürleri versin? dedi.

Gecede Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e bir de ödül verildi. Başkan Çelik, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi ile hak edilen Kentsel Dönüşüm Ödülünü Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci´nin elinden aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"