BÜYÜKŞEHİR`İN FAALİYETLERİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

BÜYÜKŞEHİR`İN FAALİYETLERİ HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan, Kayseri’yi tanıtmak için çekilen film kapsamında Kayseri’ye getirilen ‘Uçan Kamera’ Büyükşehir belediyesinin yaptığı faaliyetleri görüntüye döküyor.

Kent Meydanı’nda ki tarihi eserleri görüntüleyen kameraya vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 300 metre yüksekliğe kadar çıkabilen kamera, operatör tarafından uzaktan kumanda ile yönetiliyor. Kamera hakkında bilgiler veren koordinatör Volkan Fil, kameranın sınıfında en büyük olduğunu söyledi. Kameranın proje kullanımlarında çok fayda sağladığını dile getiren Fil, “Cihazımız 1 ile 300 metre yükseklikte çekim yapabilen bir sistem. Sınıfının en büyüğüdür. Uçan kamera olarak geçen bir sistem. Altında ful HD bir kameramız var. 360 derece pan, 90 derece title değerleri var. Aynı anda görüntüyü aşağıya canlı olarak aktarıp, bir resim alıp bununla beraber başka bir röportörün alttaki kamerayı kontrol edip, almış aldığımız görüntüleri kamera üzerine kaydediyoruz ve projelerimizde kullanıyoruz. Bugün hava çok güzel. Rahat bir çalışma geçiyor” ifadelerini kullandı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan film için Kayseri’de bulunduklarını söyleyen koordinatör Volkan Fil, “Biz bugün Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Tanıtım Filmi için çekimler yapmak üzere geldik. Yaklaşık 4 günlük bir çekim yapıp hem Kayseri`yi hem de Kayseri`nin tarihi noktalarını, belediyenin yapmış olduğu etkinlikleri ve bunun dışında yapmış olduğu projeleri havadan da çekip bunun filmin içerisinde kullanmak için görüntüler alıyoruz” diye konuştu.

 



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı