BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ ULAŞIM

BÜYÜKŞEHİR’LE GÜVENLİ ULAŞIM

4 BİN 654 LİTRE DEZENFEKTAN KULLANILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Covid-19 salgınına karşı her alanda düzenli olarak yürüttüğü temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına ulaşımda da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan toplu taşıma araçlarındaki dezenfeksiyon işlemleri için toplam 4 bin 654 lt dezenfektan kullanıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, virüs ve mikroplara karşı mücadelesi çerçevesinde gerçekleştirdiği temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla devam ediyor. Salgının başından beri toplu taşıma araçlarında azami gayretle temizlik işlemleri yapan Büyükşehir Belediyesi, Kayserililerin daha güvenli ve daha sağlıklı ulaşım gerçekleştirebilmeleri için hizmet ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi tarafından raylı sistem araçlarında 4 bin 543 kez dezenfeksiyon işlemi yapıldı ve sefere çıkan her araç günlük olarak dezenfekte edildi. Ayrıca otobüslere de 14 bin 825, otobüs duraklarına da bin 365 kez dezenfeksiyon işlemi yapıldı.

Tramvay istasyonlarına 792 kez dezenfeksiyon işlemi yapılırken, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimlerinde, ortak kullanım alanlarında, bakım atölyelerinde, makinist ekip binalarında ise temizlik işlemleri devam etti. Kayserililerin her alanda olduğu gibi ulaşımda da  gönüllerinin rahat etmesi için çalışan Büyükşehir Belediyesi, böylelikle dezenfeksiyon işlemlerin de toplam da 4 bin 654 lt dezenfektan kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi