17 ESKİ POLİS İLE 6 ESKİ ÖĞRETMENE

17 ESKİ POLİS İLE 6 ESKİ ÖĞRETMENE

BYLOCK´TAN CEZA YAĞDI. 136.5 YIL HAPİS ...

KAYSERİ (İHA) - Kayseri´de aralarında 2 baş polisin olduğu 3´ü tutuklu 17 eski polise Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerinin haberleşmede kullandığı gizli iletişim ağı by lock programını kullandıkları iddiasıyla toplam 99 yıl 11 ay hapis cezası verildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen ayrı ayrı dosyalarda tek tek görülen davada tutuklu sanıklar Ü.K., M.Y. ve M.K. ile tutuksuz sanıklar A.K., S.O., S.U., A.Ü., Z.F., Ü.K., C.Y., S.A., A.E., M.K., H.G., C.K., Ö.D., S.G. ve C.S. ile avukatları hazır bulundu.
Tüm sanıklar üzerlerine atılı suçlamaları reddetti.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıklar Ü.K., M.Y. ve M.K. ile tutuksuz sanıklar A.K., S.O., S.U., A.Ü., Z.F., C.Y., A.E., H.G., C.K., Ö.D., S.G. ve C.S.´ye ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay, etkin pişmanlıkta bulunan sanıklar Ü.K. ve S.A.´ya ise 3´er yıl 1´er ay olmak üzere 17 sanığa toplam 99 yıl 11 ay hapis cezası verdi.
Kayseri´de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)´nün gizli iletişim ağı by lock programını kullandıkları iddiasıyla yargılanan 1´i tutuklu 6 eski öğretmene ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verildi.
Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülen davada tutuklu sanık S.A. Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç. ve avukatları hazır bulundu.
Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerinden ihraç edilen, ardından ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan dava açılan, eski öğretmen olan tüm sanıklar üzerlerine atılı silahlı terör örgütü üyeliği suçlamalarını reddettiler.
Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanık S.A. ile tutuksuz sanıklar N.K., F.D., F.P. ve M.K. ile S.Ç.´ye ´silahlı terör örgütü üyesi olma´ suçundan ayrı ayrı 6 yıl 3 ay olmak üzere toplam 37 yıl 6 ay hapis cezası verdi.


Haber Kaynak : İHA

Uyuşturucu ticareti yapan sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası verildi

Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

Çevreye rahatsızlık verenlere ceza yağdı

Sokak satıcılarına darbe

Polisten ‘kumar’ operasyonu

Kayseri’de trafik denetimi: 18 bin 898 araç denetlendi

Kayseri’de uyuşturucu operasyonları: 13 tutuklama

Süper Lig'in ilk kadın başkanına "maymun dönmesi" diye hakaret eden sanığa hapis cezası

Kayseri’de polis 10 milyon yıllık fosil ele geçirdi

Aranması olan şahıs uygulama yapan polise bıçak çekip kaçtı

Sahte polis kimliği kullanan şahıs yakayı ele verdi

102 adet kaçak elektronik sigara ele geçirildi

Kayseri’de ilginç kaza: Üzerindeki yük kamyoneti devirdi

Kamelya yakarak kaçan 2 şüpheli yakalandı

Sarız’da 1 kişinin öldüğü olayda sanıkların yargılanmasına devam edildi

Uyuşturucu satmadığını iddia eden sanığa 12 yıl 6 ay hapis cezası