?BYLOCK´ KULANICILARI

?BYLOCK´ KULANICILARI

HAKİM KARŞISINA ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR?

Kayseri merkezli olarak 15 ilde gerçekleştirilen FETÖ/PDY operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan 141 ´Bylock´ kullanıcısından 57´si daha hakim karşısına çıkartılmak üzere adliyeye sevk edilirken, önceki gün yargılanan 35 kişiden 18´i tutuklanarak demir parmaklıklar ardında gönderildi?
Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı´na bağlı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma dosyası kapsamında ´Anayasayı ihlal´, ´Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini Düşürmeye Teşebbüs´ ve ´FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü´ne Üye Olmak´ suçlarından Kayseri ve ilçeleri ile 15 ilde çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personeller içerisinde, örgütün kriptolu iletişim programlarından ´Bylock´ kullanıcısı olduğu tespit edilen 141 kişiden 57´si daha emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplikte geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildiler?.
Öte yandan aynı soruşturma kapsamında önceki gün yargılanan 35 kişiden 18´i hakim tarafından tutuklu yargılanmak üzere demir parmaklıklar ardına gönderildi? Cezaevi´ne gönderilen 18 kişini isim listesi ise şöyle oluştu? Özer K., Duran A., Alper K., Mehdi G., Mustafa T., Ahmet A., Ahmet K., Ali B., Ali Ö., Oğuz A., Mehmet T., Şenol A., Murat C., Hatice B., Bedia İnce T., Kübra Nur Ş., Özlem K. ve Muhittin Y?..
HABER MERKEZİ?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor