ÇAKIR, KALKAVAN’LA ANCAK BU KADAR

ÇAKIR, KALKAVAN’LA ANCAK BU KADAR

FENERBAHÇE 2- 2 KAYSERİSPOR

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe’ye, konuk olan Yukatel Kayserispor’da futbolcular son saniyede gelen penaltı golü nedeniyle maçtan 2-2 berabere ayrılmak durumunda kaldılar. 

Süper Lig’de Yukatel Kayserispor deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’ye son saniyede gelen penaltı golüyle 1 puan hediye etti ve karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte her iki tarafta gol için birbirlerini yokladılar. 7.dakikada Fenerbahçe savunmadan çıkarken İrfan’ı, Thiam’a kaptırdığı top sonrası Kim ile kaleci Berke arasında yaşanan anlaşmazlıktan faydalanarak meşin yuvarlağın sahibi olan Gavranovic’in ceza sahası içi sol çaprazından vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 31. dakikada sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına gelen ortada Campanharo’nun eline çarpan top sonrası hakem Cüneyt Çakır, VAR’dan gelen uyarı üzerine pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen İrfan Can’ın vuruşunda, top sağ kale direğinden oyun alanına döndü ve Fenerbahçe bu penaltı atışından yararlanamadı. Maçta 39.dakikada sağ taraftan Emrah Başsan’ın kullandığı köşe vuruşunda Thiam’ın arka direkte kafa vuruşunda top sol kale direğinden döndü. Meşin yuvarlağı sağ direk kale ağzında önünde bulan Kolovetsios vuruşunda ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra ilk yarıda başka gol almadı ve Yukatel Kayserispor soyunma odasına 1-0 önde giren ekip oldu.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf Fenerbahçe oldu. Gol bulmak için Kayserispor yarı alanına gelen Fenerbahçe’de futbolcular kendi yarı alanlarında oluşturdukları boşluklar yüzünden sıkıntılar yaşamaya başladılar. 61.dakikada Thiam’ın pasıyla sol kanatta hareketlenen Kemen, çizgiye inip pasını ceza sahası içi sağ tarafındaki Emrah’a aktardı. Emrah’ın topu kale ağzına gönderdi ve müsait pozisyondaki Gavranovic’in dokunuşunda top ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. Bu golden sonra Fenerbahçe gol için çok çabaladı. 85.dakikada Pelkas ve Serdar’ın paslarında yay içinde müsait durumdaki Zajc meşin yuvarlağı sağ köşeye göndererek skoru 2-1 yaptı. Karşılaşmanın sonuna 5 dakika eklense de hakem Cüneyt Çakır 90+7.dakikada ceza sahasında Ramazan’ın Berisha’ya yaptığı müdahaleyi hakem Cüneyt Çakır, VAR’da izledikten sonra penaltı olarak değerlendirdi. 90+9. dakikada beyaz noktaya gelen Mesut Özil, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve skoru ve maçın sonucunu 2-2 ilan etmiş oldu.

Bu karşılaşma sonrasında Yukatel Kayserispor puanını 15’e çıkarttı ve 13.sırada haftayı tamamlamış oldu.



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti