ÇALIŞANIN YANINDA BAŞKAN VAR

ÇALIŞANIN YANINDA BAŞKAN VAR

BAŞKAN ÇELİK, HACILAR SAKAR BAĞLARI´NDAKİ ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ, ÇALIŞANLARLA BİRLİKTE KAHVALTI YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şantiyeleri ziyaret ederek hizmet ve yatırımları yerinde görmeye devam ediyor. Bu ziyaretleri sırasında çalışanlarla yakından ilgilenen Başkan Çelik, Hacılar Sakar Bağları´ndaki asfalt çalışmalarını yerinde incelerken yine çalışanların gönlünü kazandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, güne yine şantiye ziyareti ile başladı. Hacılar Sakar Bağları, Eşmecik mevkiine giden Başkan Mustafa Çelik, buradaki asfalt çalışmalarını takip etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bölgede oturan vatandaşlarla da görüşerek istek ve taleplerini aldı ve yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini sordu.

KAHVALTISINI ÇALIŞANLARLA YAPTI

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, sabah kahvaltısını da çalışanlarla birlikte yaptı. Çalışanlar için poğaça, simit ve kete alan ve bunları bizzat dağıtan Başkan Çelik, asfalt ekibinin odun ateşinde semaver ile demledikleri çayı da kendisi servis etti. Asfalt ekibi ile yapılan kahvaltıya Fen İşleri Daire Başkanı Ali Hasdal´ın bağdan getirdiği domates, biber ve üzümler de eklendi. Başkan Çelik´in asfalt ekibi ile yaptığı kahvaltı renkli görüntülere sahne oldu.

?OLAĞANÜSTÜ BİR HIZLA ÇALIŞIYORUZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Hacılar Sakar Bağları, Eşmecik mevkiinde 3 kilometrelik yolun asfaltını yaptıklarını belirtti ve Sakar Bağları ile birlikte aynı anda şehrin 6 ayrı bölgesinde asfaltlama çalışmaları yaptıklarını söyledi. Olağanüstü bir hızla çalıştıklarını ifade eden Başkan Çelik, ?Allah belediyemizi nazardan saklasın. Her alanda büyük bir gayretle çalışıyoruz. Şu an Hacılar bölgesindeyiz. Bu görev ilçe belediyemizin görevi demeden, yapılacak ne hizmet varsa yapıyoruz. Burada 8 bin ton asfalt kullanacağız. Bölgede yaşayan hemşehrilerimize yolu bayramdan önce bitireceğimizi söylemiştik ve bugün yapıyoruz. Hayırlı uğrulu olmasını diliyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da