ÇALIŞANLARININ GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLADI

ÇALIŞANLARININ GEÇMİŞ BAYRAMINI KUTLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bugün başlayan mesai ile birlikte belediyenin atölye, fidanlık, zabıta merkezlerini ve hizmet binasında görev yapan çalışanlar ile bölge esnafının geçmiş bayramını kutladı.

Çalışanların bayram ziyaretlerini daha rahat bir zaman içerisinde gerçekleştirebilmeleri için bayramlaşmayı bayram sonrası ilk mesai günü yapmayı uygun bulduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, ``Bayram tatili 5 gün idi. Bu süre içerisinde temizlik, denetim, park ve bahçe bakımı, yol bakım ekipleri görev başında idi. Çünkü kamu hizmetlerinde tatil olmaz. Kamu hizmetleri süreklilik gerektirir. Belediye olarak bayram öncesi tüm tedbirleri aldık. Nöbetçi birimleri oluşturduk ve bayram süresince hiçbir aksaklığa meydan verilmeden hizmetler yerine getirildi. Kurban kesim yerleri deterjanlı su ile yıkanıldı” dedi.
Çalışanların birbirleri ile saygı, hoşgörü ve sevgi ile çalışmalarını sürdürdüklerini bu açıdan Melikgazi camiasının büyük bir aile olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, büyük ölçekli ve çok amaçlı yatırımlar ile diğer sosyal, kültürel, sportif ve eğitimsel bütün faaliyetlerde, çalışanlarının emeğinin olduğunu söyledi. Çalışanların geçmiş bayramlarını en içten dilekleri ile kutladığını, sağlık ve mutluluk dilekleri ile uzun ömürler temenni ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, referans ve örnek belediyeciliğin temelinde personelin birlik, beraberlik, uyum ve dayanışmasının bulunduğunu sözlerine ekledi.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı