ÇALIŞANLARLA YEMEK YEDİ

ÇALIŞANLARLA YEMEK YEDİ

HATIR SORDU, GÖRÜŞ ALDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyeye bağlı birimleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, dört ayrı daire başkanlığının yer aldığı Kocasinan Bulvarı´nda bulunan belediye binasını ziyaret ederek, hem çalışanlarla bir araya geldi hem de daire başkanlıklarının yürüttüğü yatırımlarla ilgili brifing aldı.
Sık sık Büyükşehir Belediyesi´ne bağlı birimleri ziyaret ederek, personelle bir araya gelen Başkan Mustafa Çelik bu kez de Kocasinan Bulvarı´nda yer alan Büyükşehir Belediyesi Ek Binasını ziyaret etti. Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı´nın personeliyle öğle yemeği yiyen Başkan Çelik, tabldotta sıraya girdi ve yemeğini kendisi aldı. Çalışanlarla birlikte yemeğini yiyen Başkan Çelik, daha sonra farklı masalara da giderek personelle sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki birimler ve şirketleri sık sık ziyaret ederek personelle görüştüğünü dile getiren Başkan Çelik, bu ziyaretlerle çalışanların fikirlerini aldığını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yemek sonrası Çevre Koruma ve Kontrol, Kentsel Dönüşüm, Tarımsal Hizmetler ve Kırsal Hizmetler Daire Başkanlarıyla da bir araya gelerek daire başkanlıkları bünyesinde yürütülen projelerin son durumuna ilişkin bilgiler aldı. Başkan Çelik´e Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı´nı ziyaretinde Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi´ne ilişkin detaylı bilgiler sunuldu.
Başkan Çelik daha sonra daire başkanlıklarına bağlı birimleri de gezerek çalışanlarla sohbet etti ve kolaylıklar diledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor