CANDAN KAYMAKAM

CANDAN KAYMAKAM

ENGELLİLERE AKŞAM YEMEĞİ İKRAM ETTİ?


Kocasinan İlçesi Kaymakamı Ali Candan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesi ile Kocasinan İlçesi´nde ikamet eden engelli vatandaşlar ve ailelerine akşam yemeği ikram etti?
?3 Aralık Dünya Engelliler Günü´ dolayısıyla Kocasinan Kaymakamı Ali CANDAN ; Engelliler ve aileleriyle akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kocasinan Kaymakamı Ali CANDAN ve Eşi Ümmü CANDAN´ın yanısıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR ve Eşi Fatma ÇOLAKBAYRAKTAR , İlçe Daire Amirleri , Engelli Dernek Başkanı , üyeleri ile engelli vatandaşlarımız ve aileleri katıldı.
Kaymakam CANDAN etkinlikte gerçekleştirdiği konuşmada ? Engellilerimizle böyle günlerde biraraya geliyoruz. Hem onlara moral olması açısından hem de kendilerinin toplumun en değerli bireyleri arasında olduklarını hissetmeleri açısından bu tür toplantılar olumlu katkı sağlamaktadır. Ayrıca unutmamamız gereken bir durumda hepimizin birer engelli adayı olmasıdır. Özellikle son yıllarda yapılan çalışmalarla engellilerin toplumsal alandaki konumları daha da değer kazanmaktadır. Bunun yeterli olmadığının bilincindeyiz. Devletimiz ve Hükümetimiz her geçen gün engellilere yönelik çalışmalarına devam etmektedir. Şunu burada özellikle ifade etmek istiyorum . Engellilerimizin her zaman yanında olmaya özen gösteriyoruz ve onlara her türlü desteği vermeye hazırız. Buraya geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyorum. ? ifadelerini kullandı.
Konuşmanın ardından Kaymakam CANDAN ve Eşi Ümmü CANDAN yemeğe katılan engelliler ve ailelerinin oturduğu masaları tek tek ziyaret ederek onlarla sohbet etti.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti