ÇANDIROĞLU, TELAFİ EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ

ÇANDIROĞLU, TELAFİ EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERİ OKULLARINDA ZİYARET ETTİ

İL MİLLİ EĞİTİM MÜD. ÇANDIROĞLU: “TÜRKİYE ORTALAMASININ ÇOK ÜZERİNDE BİR KATILIM SÖZ KONUSU”

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, telafi eğitim gören öğrencileri okullarında ziyaret edip "İlimizde telafi eğitimde Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir katılım söz konusu” değerlendirmesinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Hayriye Dabanoğlu İlkokulu'nda telafi eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Ziyarette öğrenciler ile yakından ilgilenen İl Müdürü Çandıroğlu, etkinliklere de katılıp; öğrencilerin oluşturduğu hobi bahçesinde sebze de topladı ve öğrencilerle birlikte dilek balonu uçurdu.

Telafi eğitim ile ilgi de değerlendirmede bulunan İl Müdürü Çandıroğlu ilimizde  Türkiye ortalamasının çok üstünde katılım gerçekleştiğini vurgulayarak şunları kaydetti.  "Telafi eğitimlere öğrencilerimizin katılım oranı oldukça yüksek. Bu bizim açımızdan çok sevindirici bir şey. Öğrencilerimiz hakikaten okullarını ve öğretmenlerini özlemişler. Bunu her girdiğimiz ortamda, her girdiğimiz etkinlikte ve sınıfta bunu gözlemledik. Bu bizi çok hakikaten çok sevindirdi. Kayseri olarak Türkiye ortalamasının çok üzerinde bir katılım söz konusu. Bugün itibari ile il genelinde yaklaşık 12 bin etkinlik planlanmış durumda. Diğer yerlerle mukayese ettiğimiz zaman 2-3 katı olan yerlerimiz var. Buda bizi sevindiren bir durum. Bu aynı zamanda velilerimizin ilgisi ve alakasıyla okullarla alakalı süreci iyi değerlendirdiklerini gösteriyor. Ben bu etkinliklerde görev alan arkadaşlara, gelen öğrencilere ve çocuklarını gönderen velilerimize teşekkür ederim. Çocuklarımızın sosyalleşmesi açısından çocukların grup olarak ya da bireysel etkinliklerini gösteren çalışmalardı. Sosyalleşmelerini gösteren çalışmalardı. Bu telafi eğitimde bizim amacımızda buydu. Çocuklarımız salgın sürecinde okullarımızdan uzak kaldılar, arkadaşlarından uzak kaldılar. Bu süreci tamamlayabilmeleri, eğitim yönlerinin ağırlıklı olarak destekleneceği süreçler olarak değerlendirdik. Gözlemlediğimiz kadarı ile bu durum da ilimizde çokta güzel yürüyor. Ben ilçe müdürümüze, okul müdürümüze ve öğretmen arkadaşlarımıza hepsine teşekkür ediyorum.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı