CANIM DEĞİL, SINAVIM DİYE AĞLADI

CANIM DEĞİL, SINAVIM DİYE AĞLADI

Öğle saatlerinde Sümer üst geçidi Kocasinan Bulvarı’nda meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışan lise öğrencisine otomobil çarptı. kazayı hafif sıyrıklarla atlatan öğrenci kendi acısını düşünmeyerek “Ayın 23’ünde LYS sına

Sümer üst geçidi Kocasinan Bulvarı’nda meydana gelen kazada, karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, sarı ışıkta  geçtiği iddia edilen aracın çarptığı lise öğrencisi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Sesli

     Atatürk Kız meslek Lisesi Öğrencisi 18 yaşındaki Mualla Irmak’a çarpan sürücü aracını ancak 50 metre ileride durdurabildi. Yara bere içinde yerde kıvranan Mualla’nın acısını bırakıp ;” Ayın 23’ünde LYS sınavım var.” diye ağlaması, nasıl bir eğitim sistemimiz var sorusunu da bir kez daha akıllara getirdi. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

       Sıcağı sıcağına yapılan kontroller sırasında sol kolunun kırık olduğu bilgisi verilen Mualla’nın ise, hastanede yapılan tedavisinin ardından, ciddi bir problemi ve kırığı olmadığı bilgisi verildi. SBS, ÖBS, LYS, ADS, ABS, CBS derken yarış atı misali koşturduğumuz evlatlarımız, sizce nereye doğru koşuyor ? Okuldan sonra dershaneye git, çık etüde gir. Hafta sonu özel ders almalısın. Haftada 10 yüz milyon soru çözmelisin. Yaz tatilinde yeni döneme hazırlan, seni yaz kursuna verelim. LYS çok önemli, sonrasında da yüksek lisans yapmalısın.Ve daha niceleri. Hiç dönüp de sorduk mu, bu çocuklar ne zaman “çocuk” olacak diye. Vazgeçelim kendi beceremediklerimizi, başarısızlıklarımızı, olamadığımız kişilerin suçlarını, cezalarını çocuklarımıza kesmekten. Yoksa siz de mi bu yaşınızda hala çocuk olamadınız ?



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor