CANLARI YANSIN

CANLARI YANSIN

Şehit yakınları, Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde yaşanan terör saldırısına tepki göstermek için bir araya geldi. Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, "Canımızı yakanların canlarının yanmasını istiyoruz." dedi.

Kartal Şehitliği'nde bir araya gelen şehit aileleri ve yakınları, Hatay ve Hakkari'de meydana gelen ve 9 askerin şehit olduğu saldırıları kınadı. Şehitlikte bir basın açıklaması yapan Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Teröre çözüm bulmak için tüm güçleriyle çalışması gereken siyasilerin, teröre çözümü bir eli yağda bir eli balda ‘İmralı Palas'ta lüks içinde yaşayan bebek katili Öcalan'a bel bağlamalarını şiddetle kınıyoruz.” dedi.
Şehit aileleri ve gazilerin nasıl yaşam şartlarının düşünülmesi gerektiğine dikkat çeken Yavuz, Şehit aileleri ve gazilerin sorunlarını çözüp, bundan sonraki yaşamlarında nasıl rahat ettiririz diye düşünmesi gerekenlerin, bunun yerine İmralı canisini daha fazla nasıl rahat ettiririz diye düşünüyorlar. Caninin İmralı'da karşılayamadıkları talebini ev hapsi gibi Türk milletinin ibret ve hayretle izlediği önerilerle karşılamaya çalışmaları biz şehit aileleri ve gazileri derinden üzmekte, kanayan yaralarımıza tuz basmaktadır.” şeklinde konuştu.
Şehit aileleri olarak canlarını yakanların canlarının yanmasını istediklerini dile getiren Yavuz, Bizler şehit aileleri ve gaziler olarak bayrağımızın inmemesi ezanımızın susmaması için vatan hainlerine karşı kahramanca mücadele verdik. Kimimiz canımızı kimimiz vücudumuzun bir uzvunu verdik. Gerekirse yine de vermeye hazırız. Ancak canımızı yakanların canlarının yanmasını istiyoruz. İmralı canisinin ve yandaşlarının idam sehpasında sallandığını görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.



Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti