Cardoso Ve Mane Trabzon maçı öncesi konuştu

Cardoso Ve Mane Trabzon maçı öncesi konuştu

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserisporlu oyunculardan Cardoso ve Mane, Trabzon maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’de heyecan, 27.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 27.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Trabzonspor’a konuk olacak.

Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor’da Trabzonspor yolcuğu perşembe günü yapılacak antrenman sonrasında olacak. Trabzonspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor’un Portekizli futbolcusu Miguel Cardoso şöyle dedi: “Öncelikli olarak önümüzde Trabzon maçımız var. Bildiğiniz gibi Trabzonspor ligin lideri. Çok zor bir müsabaka olacak ama bizim de kendi hedeflerimiz var. Bu doğrultuda elimizden geleni yapacağız. Öncelikle Trabzonspor maçını düşünüyoruz. Bu maçın ardından Beşiktaş maçı var. Kupa mücadelesi. Beşiktaş’a karşı da elimizden geleni yapmak istiyoruz. Yarı finale çıkma adına önümüzde zorlu bir mücadele olacak. Orada kazanmak istiyoruz.”

Carlos Mane ise iyi bir takım olduklarını belirterek şunları kaydetti: “Çok iyi bir hocaya sahibiz. Hocamız da bize doğru yerde doğru şekilde şans veriyor. Doğru bir yolda ilerliyoruz. Önümüzde 2 önemli maçımız var. Maçları kazanabilecek, puan alabilecek kaliteli ve güzel bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Birinci sıradaki lidere karşı oynayacağız. Çok iyi bir rakip. Bence bizimde çok iyi bir takımımız var. Bu tarz maçları oynamayı seviyoruz. Çok iyi çalışıyoruz. Özellikle bu hafta maç için çok iyi hazırlanıyoruz. Maça hazır olacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı