ÇARŞI TRAFİĞİNİ BÜYÜKŞEHİR ÇÖZDÜ

ÇARŞI TRAFİĞİNİ BÜYÜKŞEHİR ÇÖZDÜ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik

   Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazı sonrası Cumhuriyet Mahallesi´nde yapılan yol ve yaya yolu çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çelik, çarşı içi trafiğini Millet Caddesi´ne alternatif caddeler açarak rahatlattıklarını belirtti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Cuma namazını Cumhuriyet Mahallesi´ndeki İbrahim Tennuri Camii´nde kıldı. Namaz sonrası vatandaşlarla selamlaşan Başkan Çelik, işitme engelli bir vatandaşla işaret dili kullanarak sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.
Başkan Mustafa Çelik, Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ile birlikte esnaflarla selamlaşarak "Hayırlı Cumalar ve "Hayırlı İşler" temennisinde bulundu. Başkan Çelik bir iş yerinde de kendisine ikram edilen peynirliyi yedi.
Çarşı içi trafiğini rahatlatmak için yapılan yol ve yaya yolu düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Çelik, yapılan hizmetlerden dolayı esnaftan teşekkür aldı. Yapmış olduğu açıklamada yol çalışmasının trafiği büyük ölçüde rahatlatacağını belirten Başkan Çelik, "Şehrimizin ticari hayatının en önemli yerlerinden çarşıda önemli bir aks vardı. Merkez Bankası ve Hunat arasındaki Millet Caddesi trafik yükünü kaldırıyordu. Bu cadde özellikle akşam saatlerinde tıkanıyordu. Daha önce araç trafiğine kapatılan bu bölgede ikinci bir aksın açılması istendi. Yaptığımız çalışmalarla yeni bir cadde açtık. Tennuri Caddesi´ni de trafiğe açmış bulunuyoruz. Artık 27 Mayıs Caddesi´nde tıkanıklık olmayacak. Turan Caddesi´nde de bir geçiş açtık. Bu düzenlemeyle çarşımızdaki trafik ve araç parkı sıkıntısını çözmüş olacağız. Yaptığımız düzenleme sonucunda Tennuri Caddesi´nin trafik akış yönü tersine çevrildi. Artık araç girişi Merkez Bankası tarafından olacak. Önümüzdeki günlerde de Belediye İş Hanı´nda bir çalışma yapacağız" dedi.
Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz da, Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Çelik´e teşekkür ederek, "Üyelerimizin taleplerini Sayın Başkan´a ilettik. Kendileri de duyarlı davrandılar. Bölgemizi, daha rahat ticaret yapmaya uygun hale getirdiler" diye konuştu.
Cumhuriyet Mahallesi´ndeki çarşı içinde yapılan yeni düzenleme esnaflardan da teşekkür aldı. Esnaflar, yapılan çalışmayı alkışlarla destekledi.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ