ÇAYKUR’DAN, KAYSERİ ACI ÇAY!

ÇAYKUR’DAN, KAYSERİ ACI ÇAY!

ÇAYKUR RİZESPOR 1-0 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan HES Kablo Kayserispor sahadan 1-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapadı.

Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor karşısında sahaya çıkan HES Kablo Kayserispor ilk yarıda yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılarak taraftarına hüzün yaşatmaya devam etti. Maç öncesinde teknik ekip konusunda istifa söylemleri maçın kaybedilmesinden sonra söylemin alevlenmesine neden oldu.

Karşılaşmanı başlangıç düdüğü ile birlikte Kayserispor’da ataklar da başladı. Daha maçın ilk anlarında yakalanan pozisyonlar sarı-kırmızılı ayağa kaldırdı. 6.dakika da Hes Kablo Kayserispor takımından Wilfried Kanga tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarıldı. 8. dakikada Dosnah’ın önüne bıraktığı topta ceza sahasının dışından kaleyi gören Boldrin şutunu çekti fakat top az farkla direğin yanından dışarıya çıktı. Karşılaşmanın 10. dakikasında Fernandes’in kullandığı kornerde Kanga'nın kafa vuruşunda bu kez pozisyondan yararlanamayan ekip Kayserispor oldu ve top dışarı çıktı. 18. dakikada Rizespor’da Abdullah’ın ara pasında topla buluşan Remy savunmayı geçti ve önünü açtı. Remy uzaktan şutunda top az farkla auta çıktı. Maçta oyunun hâkimi Kayserispor olsa da, pozisyonlara girip tehlikeler oluşturan ekip Rizespor’du. 32. dakikada Fabricio Baiano’nun sağ kanattan yerden pasında ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Remy bu sefer boş geçmedi ve falsolu vuruşunda topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu gol sonrasında ilk yarıda başka gol olmadı ve Rizespor soyunma odasına 1-0 önde giren ekip oldu.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına orta alan hakimiyetini eline alan Rizespor atak başladı. Kayserispor’da Fernandes ve Hasan Hüseyin’in yaşadıkları top kayıpları Rizesporlu hucüm oyuncuları tarafından Kayserispor kalesinde tehlikeler oluşturdu. 57. dakikada Kayserispor atağında ceza sahasının dışında topla buluşan Gustavo direkt kaleyi yokladı ancak topu kaleci Gökhan kornere çeldi. 78. dakikada Onur’un pasında ceza sahasının dışında topla buluşan Boldrin’in şutunda kaleci Lung uzanarak topu uzaklaştırdı ve gole izin vermedi. 90+1. dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Pedro, rakiplerinden sıyrılıp şutunu çekti ve topu filelere gönderdi. Ancak VAR'da izlenen pozisyon sonrasında ofsayt kararı verildi ve gol geçerlilik kazanmadı. Maç sonucunda Rizespor puanını 11 yaptı ve üst sıralara tırmanırken Kayserispor 6 puanla alt sıralarda yer almaya devam etti.



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu