CEEPARK´DAN ÇOCUKLARA

CEEPARK´DAN ÇOCUKLARA

BAYRAMA ÖZEL ŞOK FİYATLAR?



Birbirinden göz alıcı ürünleri ile çocukların hayal dünyasına seslenen ?Ceepark´ oyuncak satışlarında bayram dampingi uyguluyor? Bayrama özel indirimli satışları ile miniklerin gönlünde taht kuran Ceepark firmasının sahibi Nihat Öz haber ekibimiz aracılığı ile vatandaşlara seslenerek ?Oyuncak satışlarında bayrama özel indirimler yapıp, şok fiyatlar uyguladık. Mağazamız bayramda da açık olacak. Tüm halkımızı bekliyoruz? ifadesini kullandı?
20 yıldır oyuncak sektöründe hizmet verdiklerinin altını çizen Ceepark firması sahibi Nihat Öz haber ekibimiz aracılığı ile kamuoyuna seslenerek yeni ürün yelpazesi ve bayrama özel uygulamaya geçtikleri şok fiyatlarla bayramda çocukları sevindirmek istediklerini belirterek herkesi mağazalarına davet etti? Bayram süresince de açık olduklarını vurgulayan Öz sözlerini şöyle sürdürdü?
?Mağazamızda yer alan ürünlerimiz % 99.9 oranında kaliteli ürünlerden oluşmaktadır. Ondan dolayı ismimiz Ceepark. 1000 metrekarenin üzerinde bir alanda binlerce çeşit ürünle hizmet vermekteyiz. Ürünlerimizin tamamı Ce belgelidir. Bunun yanı sıra akülü araba gurubu, Pilsan gurubundan ürünlerin tamamı bulunmakta ayrıca park bahçe gurubundan Pilsan´ın satış noktasıyız bu alanda ciddi yatırımlarımız oldu.
Yaş aralığı konusuna gelince hobi tarzı, uçan helikopter ürünler, Puzlee grupları olsun spor malzemesi olsun ürün çeşidimiz oldukça geniş, ayrıca ana okulu kreş ve okul öncesi ahşap ürünlerde eğitici gruplarda kaliteli görsel yönü geniş ürünlerimiz mevcut.
Bayramda çocuklara sürpriz yapmak istedik, özellikle şok fiyatlarla seçtiğimiz ürünler içinde Kaykay ve Paten´de oldukça uygun fiyatlar bulunmakta. Ürünlerimiz Bayramın sonuna kadar stoklarla sınırlıdır ürünlerimiz tükenene kadar indirimlerimiz devam edecektir.
Çocukların hayalindeki Ceepark´da bayrama özel şok fiyatlardan bazıları şöyle Paten 39.90 TL akülü araba 299 TL, futbol topu 4.90 TL kay kay 19.90 TL Scoter 24.90 TL uçan helikopter 49.90 TL, motor bisiklet 14.90 TL Ceepark bayram da açık olmak üzere Kemeraltı Mahallesi Şehit Miralay Nazımbey Bulvarı No: 40´da hizmet verecek?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ