ÇELİK BAŞKAN KURMAYLARI İLE 2017´Yİ MASAYA YATIRDI

ÇELİK BAŞKAN KURMAYLARI İLE 2017´Yİ MASAYA YATIRDI

PROJELERİ İSTİŞARE İLE HAZIRLIYORUZ .

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye ve bağlı yatırımcı kuruluşların üst düzey yöneticileri ile hafta sonunda 2017 yatırımlarını değerlendiren bir toplantı yaptı. Çelik toplantıda yaptığı konuşmada ?Biz yaptık oldu mantığıyla hareket etmiyoruz. Hem mesai arkadaşlarımızla, hem de ilgili çevrelerle istişare ederek yatırımları planlıyor ve projelendiriyoruz? dedi.
Geçtiğimiz günlerde ilçe belediye başkanları ile toplu ve tek tek değerlendirme toplantıları yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,bu kez de bürokratlarını topladı.Hafta sonu yapılan toplantıya, Büyükşehir Belediyesi´nde görev yapan genel sekreter,genel sekreter yardımcıları,daire başkanları ve bazı şube müdürleri katılırken, Belediyenin iştiraki olan KASKİ,KCETAŞ,Erciyes A.Ş.Ulaşım A.Ş., Kaytur A.Ş., gibi şirketlerin üst düzey yöneticileri de toplantıda hazır bulundu.
Toplantı ile ilgili çalışmalarını sosyal medyadaki hesabından duyuran Başkan Çelik şu bilgileri paylaştı:
2017 yılını planlamak üzere daire başkanlarımız ile birlikte toplantılar gerçekleştiriyoruz.Burada yapacağımız işler üzerinde tartışmalar yaparak fikir birliği sağlamamız bizi doğru projelere yönlendiriyor.Yatırımcı iştirak şirketlerimiz Erciyes A.Ş.,Ulaşım A.Ş., KASKİ ve KCETAŞ ile 2017´de dev projeleri şehrimize kazandıracağız.´Ben yaptım´ görüşünü hiçbir zaman benimsemedik her fikre saygı duyarak ve değerlendirerek yeni hedeflerimize doğru ilerliyoruz.Göreve geldiğimden itibaren, belirttiğim gibi, Kayseri´nin yeni vizyonu, planlı gelişim,estetik dönüşüm ve fonksiyonel değişim üzerine olacaktır.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in önümüzdeki günlerde yapacağı geniş katılımlı bir basın toplantısı ile hem 2016 yılında yapılanları, hem de 2017´de yapılacakları görsel olarak kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.
Başkan Çelik´in bu toplantıda bürokratlarına birimler arası koordinasyon, halkla ilişkiler, tasarruflu çalışma, değişime ve gelişime açık olma, kamuoyunu bilgilendirme, iş barışı, ilçelerle ilişkiler gibi konularda da hassas davranılması yolunda bazı talimatlar verdiği öğrenildi.
Haber: Reyhan Öztemir



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti