ÇELİK VE ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

ÇELİK VE ÇOLAKBAYRAKDAR´DAN

YEMLİHA´YA HİZMET SEFERBERLİĞİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yemliha Mahallesi´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bölge sakinlerinin taleplerini dinleyen başkanlar, devam eden ve yapılacak projeleri vatandaşlara anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş ile birlikte bölge sakinleriyle bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Yemliha Mahallesi Muhtarlık Hizmet Binasında kısa bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, ?Yeni Kocasinan´ı hep birlikte inşa edeceklerini belirterek, bölge sakinlerine daha kaliteli hizmet vermek ve daha yaşanabilir Kocasinan için sosyal odaklı hizmet anlayışıyla daha fazla çalışacaklarını vurguladı.
Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerin sıkıntılarını çözmeye gayret ettiklerini ifade ederek, ?Kocasinan´ın kırsaldaki en büyük mahallesi olan Yemliha´ya, her geldiğimizde bizler hoş karşılanıyoruz. Öncelikle bunun için hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bütün mahallelerimizde olduğu gibi Yemliha´ya da elimizden gelen ne var ise bunu yapmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak Yemliha´ya sıcak asfalt çalışmasını başlattık. Önümüzdeki günlerde KASKİ burada gereken alt yapı çalışmalarını tamamladıktan sonra diğer bölgelerde de asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz. Yemliha Mahallemizin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.? diye konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Hemşerilerimin sorunlarına çözüm üretmek adına çalışmalara devam edeceğiz.? diyerek noktaladı.
?Yemliha bizim göz bebeğimiz.? diye sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise ?Birçok hizmeti Yemliha´ya yaptık yapmaya devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon Yemliha´nın ana yolunu genişletip daha konforlu yapacağız. Diğer yapacağımız büyük hizmet ise Yemliha´ya kadın ve gençlik merkezi için çalışıyoruz. Projemizi hazırladık. İnşallah yakın zamanda hizmete girecek.? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Yemliha Mahalle Muhtarı Mehmet Adanalı, Yemliha Mahallesine yapılan hizmetlerden dolayı Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´e, Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş´e plaket takdim etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.



"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi

"Erciyes'te yaz mevsimi de dolu dolu geçecek"

Büyükkılıç: "Kapuzbaşı Şelalelerimiz ziyaretçi akınına uğruyor"

Rektör Karamustafa: "Türkiye, turizm açısından örnek ülkeler arasında”

Kayserililer, bayram tatilinde Millet Bahçesi'ne akın etti

Çocuklara özel kitap fuarı ve şenliği

Jandarma bayramın acıya dönüşmemesi için tedbirleri üst seviyeye çıkardı