ÇETE ÜYELERİNİ ATLATIP

ÇETE ÜYELERİNİ ATLATIP

BALKONDAN ATLAYARAK CANINI KURTARDI ?

Mimarsinan Mahallesi Billur Caddesindeki bir apartmanın 3. Katındaki daire yaşananlar duyanları şok etti.. İddiaya göre S.Ç. isimli vatandaşı kendi evinde gasp eden ve 3 gün boyunca soba demiri ile döven 1´i kadın 4 kişi, kaldıklar evde yakalandı. Elleri arkadan bağladıkları inşaat işçisi ise evin balkonundan atlayarak hayatını kurtardı?
Mimarsinan Mahallesi Billur Caddesi´ndeki bir binanın 3´üncü katında yaşanan ve duyanları şoka sokan olayın kahramanı S.Ç. isimli vatandaş inşaat işçisi olarak çalıştığı İzmir´de işlerin sona ermesi üzerine Kayseri´deki evine geldi.
İddiaya göre, birlikte olmak için Ş.E.Y. adlı kadınla anlaştı. Ş.E.Y., yanında 3 erkek arkadaşı ile birlikte S.Ç.´nin evine geldi. İnşaat işçisine oturduğu evde saldıran K.E., F.V., B.S. ve Ş.E.Y. daha sonra inşaat işçisini bağlayarak 3 gün boyunca demir çubukla dövdü. S.Ç.´nin iki cep telefonunu, 116 TL parasını ve banka kartlarını gasp eden 4 zanlının dalgınlığından yararlanan inşaat işçisi, evin balkonundan sarkıttığı halıyı kullanarak zorla tutulduğu evinden kaçtı?
Şahsın yardımına gelen komşularının durumu polise bildirmesi üzerine kayıplara karışan 4zanlı Gasp Büro Amirliği polisleri tarafından saklandıkları evde kıskıvrak yakalandılar. 3 gün boyunca demir çubukla dövülen S.Ç., hastanede tedavi altına alındı. 1´i kadın, 4 kişi, Emniyet Müdürlüğü´ndeki sorgularının ardından, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliğine getirilerek sağlık kontrolünden geçirilip hakim karşısında hesap vermek üzere Adliye´ye sevk edilirken yapılan araştırmada hepsinin daha önceden sabıkasının olduğu ortaya çıktı?



Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi