ÇEVRE BAKANLIĞI´NIN

ÇEVRE BAKANLIĞI´NIN

?MAHALLE TASARIMI FİKİR YARIŞMASI´NDA ÖDÜL ALACAK PROJELER BELİRLENDİ?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgili kuruluşu olan İller Bankası A.Ş tarafından düzenlenen Mahalle Tasarım Fikir Yarışmasında son aşamaya gelindi. Birinci aşamaya 111 projenin katıldığı yarışmada, jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu ikinci aşamaya sekiz adet proje davet edildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilgili kuruluşu olan İller Bankası A.Ş tarafından düzenlenen Mahalle Tasarım Fikir Yarışmasında son aşamaya gelindi?  Yarışmacıların ikinci aşamaya yönelik olarak hazırladıkları projeleri değerlendirmek üzere yapılan jüri toplantısı 18 Ağustos 2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu´nun katılımı ile gerçekleşti.

Söz konusu jüri toplantısında projeler üzerinde jüri üyeleri uzun oturumlar boyunca değerlendirmeler yaparak 3 proje eşdeğer ödüle, 5 proje ise mansiyona layık görüldü.   Eşdeğer ödül almaya hak kazanan projelerin her biri 75 Bin TL; mansiyon almaya hak kazanan projelerin her biri 15 Bin TL para ödülü ile ödüllendirilecek.

İller Bankası A.Ş, ülkemize proje üretimi alanında; günümüz kentsel ihtiyaçlarına güncel çözümler ortaya koyan, tasarım kalitesini geliştiren, kentsel yaşam ve mekan kalitesini artırıcı eserler kazandıracağı bu yarışmaya katılmış olan tüm projelerin sergilenmesi, kolokyumun gerçekleştirilmesi ve aynı zamanda yarışmada dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi amacıyla 19 Eylül 2017 tarihinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin katılımıyla Ankara´da saat 14.00´de ödül töreni, kolokyum ve sergi organizasyonu yapacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi