ÇEVRE KAHRAMANI BELEDİYE

ÇEVRE KAHRAMANI BELEDİYE

BAŞKAN ÇELİK, ÇEVRE BİLİNCİNİN AŞILANMASI AMACIYLA ANAOKULLARI İÇİN HAZIRLANAN 18 BİN KİTABIN DAĞITIMINA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi küçük yaşta çevre bilincinin oluşturulması amacıyla önemli bir projeyi hayata geçirdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından anaokullarında dağıtılmak üzere 18 bin boyama kitabı bastırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, boyama kitaplarının dağıtımına Melikgazi Anaokulu´nda başladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Melikgazi Anaokulu´nda çocuklar tarafından çiçeklerle ve sevgiyle karşılandı. Kitapların dağıtılması için düzenlenen törende Başkan Mustafa Çelik çocukların arasında oturdu.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Başkan Mustafa Çelik´in her taleplerinde yanlarında olduğunu ve kendilerini hiçbir zaman kırmadığını belirtti. Büyükşehir Belediyesi´nin desteğiyle 18 bin anaokulu öğrencisine boyama kitabı dağıttıklarını ifade eden Elmalı, ?Böyle bir katkıda bulunduğu için Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri´nin eşsiz değerlere sahip bir il olduğunu belirtti. Sahip olduğumuz güzelliklerimizin kıymetini bilmemiz gerektiğini ifade eden Başkan Çelik, ?Geçmişten gelen mirasımız olan bu güzellikleri çok daha iyi şekilde sizlere bırakmamız lazım. Bunun için çalışıyoruz. Ayrıca bir taraftan da güzelliklerin sayısını artırmaya gayret ediyoruz. Kayseri´deki yeşil alanları artıracak yeni projelerimiz var. Şu anda Kayseri´deki yeşil alan miktarı dünya ortalamasının üstünde. Buna rağmen yeni ve güzel yeşil alanlar yapmaya söz veriyorum? diye konuştu.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirdikleri projeyi Melikgazi Anaokulu´nda başlattıklarını dile getiren Başkan Mustafa Çelik, ?Çevre kültürünü geliştirmek için bir çalışma yaptık. İlçelerimizle birlikte 500 anaokulunda bulunan 18 bin öğrencimizin tamamına kitaplarımızı dağıtacağız. Çocuklarımız boyama yaparken ağacı, çiçeği, çevreyi tanısın ve korumayı öğrensin istiyoruz? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, konuşmasının ardından anaokulu öğrencilerine ?Çevre Kahramanı Petman ile Dünya´yı Koru? isimli boyama kitabını dağıttı. Başkan Çelik daha sonra çocuklarla birlikte oturarak sohbet etti ve boyama yapmalarını izledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Melikgazi Anaokulu´nu da gezerek okul idarecilerinden bilgi aldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"