ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ,

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MEHMET ÖZHASEKİ,

?İSTİKRAR ABİDESİ GİBİ AYAKTAYIZ ?

?İSTİKRAR ABİDESİ GİBİ AYAKTAYIZ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Ülkemizin topraklarının alt tarafında savaş var. Çevremizde savaş var her taraf yanıyor adeta ama şükürler olsun Allah´a, biz böyle bir yangın adasında istikrar abidesi gibi ayaktayız? dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Silivri´de hayırsever Nurullah Baldöktü´nün katkılarıyla yapılan ´Silivri Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ ek bina açılış törenine katıldı. Açılış için Silivri´ye gelen Özhaseki´yi ilçede eğitim gören öğrenciler ve ilçe protokolü karşıladı.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan kurdele kesimiyle, lisenin açılışı gerçekleştirildi. Bakan Özhaseki, hayırsever işadamı Nurullah Baldöktü, eşi Şerife Baldöktü ve beraberindeki diğer protokol üyeleri ile birlikte açılış sonrası hizmete giren Silivri Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ek hizmet binasını gezdi. Yetkililerden bina hakkında bilgi alan Özhaseki, yeni eğitim öğretim döneminde tüm öğrencilere başarı dilediğini belirtti.

Açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ?Bugün burada değerli hayırseverimizin yapmış olduğu eseri görünce duygulanmamak elde değil. Allah hepimize fırsatlar versin de hepimiz böyle güzel eserler ortaya koyalım. Sonra bu millete de borcumuzu ödemiş olalım. 21 yıl belediye başkanlığı yaptığım şehir de Kayseri. Kayseri ticaret şehri çünkü orada tarım çok yok. Deniz kenarında değiliz. Topraklarımız çok verimli değil, iklim de biraz sert. Ticaret yapılabilinir ancak. Alır satılır veyahut da üretim yapılır. Sanayileşilir oradan kazanç elde edersiniz. Şimdi biz de bir yarış var. O yarışta hayırseverlik yarışı organize sanayide işadamlarımız birbirlerine ´arkadaş paran kadar değil, hayrın kadar konuş´ diyorlar. Eğer bir iş adamımız paralar kazanmış hayır işlemiyorlarsa emin olun adam yerine koymuyorlar onu. Hayır işliyorsa adam yerine koyuyorlar?şeklinde konuştu.

?İSTİKRAR ABİDESİ GİBİ AYAKTAYIZ?

Konuşmasına devam eden Bakan Özhaseki, ?Bu coğrafyanın bin bir güzelliği var ama sıkıntıları da var. Biraz yerin altı oynak depremsellik var. Biraz da yerin üstünde ne hikmettir bilmiyorum bu coğrafyanın özelliğinden fitne odakları da durmak bilmiyor. Hangi ülkenin başında PKK diye bir bela var ki bu ülkeyi bölmek isteyen eli silahlı caniler, katiller ordusu var ki. Hangi ülkenin topraklarında dindarız diyerek insanları kandıran FETÖ diye bela bir örgüt var ki. Senelerce insanların içerisine girmişler herkesten çocuklarını almışlar, paralarını almışlar bir gecede ihanet eden vahşi vampir haline dönüşmüşler, hangi devlette var ki. Ülkemizin topraklarının alt tarafında savaş var. Çevremizde savaş var, her taraf yanıyor adeta ama şükürler olsun Allah´a biz böyle bir yangın adasında istikrar abidesi gibi ayaktayız. İşimize bakıyoruz. Bu güzel tesisleri açıyoruz. Yavrularımız pırıl pırıl Allah uzun ömürler versin. Güzel eğitim alıyorlar?diye konuştu.

?BİR OLACAĞIZ, BERABER OLACAĞIZ; UFAK TEFEK AYRILIKLARA ALDIRIŞ ETMEYECEĞİZ?

?Burada tek şart şu; biz bir olacağız. Beraber olacağız. Ufak tefek ayrılıklara aldırış etmeyeceğiz?diyen Bakan Özhaseki, ?İnsanların dini, ırkı, mezhebi hiç bizi ilgilendirmemeli madem bu topraklarda yaşıyor, başımıza taç etmeliyiz. İnsanların yaşam tarzı muhafazakar mı yaşar yoksa biraz daha modern bir yaşam biçimini mi tercih eder. Başımızın üstünde yeri var böyle demeliyiz. Birbirimizle kucaklaşmalıyız. Bir olmalıyız biz. Sonrada çok çalışmalıyız. Ele güne merde namerde muhtaç olmamak için gece gündüz çalışmalıyız. Onlar istemese de biz kalkınmalıyız. Dimdik durmalıyız ki etrafımıza da ışık saçalım?dedi.


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı