ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ

PAZAR GÜNÜ KAYSERİ´YE GELECEK?

65. Hükümette Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevini üstlenen Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Kayso- Kto ? Kayseri Ticaret Borsasınca ortaklaşa düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısına iştirak etmek üzere 29 Mayıs Pazar günü baba ocağının bulunduğu seçim bölgesi Kayseri´ye gelecek?.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 27 Mayıs Cuma sabahı Diyarbakır´a gidecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Sur ilçesindeki yeniden yapılandırma başta olmak üzere, il genelindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını yeni baştan ele alıp, çalışmaların bir an evvel başlaması için incelemelerde bulunacak.
Kayseri Ticaret Odası, Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Borsası, Develi ?Yahyalı ve Bünyan Ticaret Odası üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına iştirak etmek üzere 29 Mayıs Pazar günü ilimize gelecek olan henüz çiçeği burnunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki toplantının onur konuğu olarak gelişmeler hakkında ilimiz iş dünyası ve sanayicilerini ülke gündemi hakkında bilgilendirecek?
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu´nun da kendisine refakat edeceği Bakan Özhaseki geceyi ilimizde geçirecek?..
30 Mayıs Pazartesi sabahı Vali Orhan Düzgün , Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik Ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden´i de makamında ziyaret edecek olan Bakan Özhaseki öğleden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın İstanbul´da ki programına katılmak üzere hava yolu ile ilimizden ayrılacak?
Öte yandan Bakan Özhaseki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı´nda ki ilk mesaisinde Diyarbakır´ın Sur ilçesinde hayata geçirilecek olan çalışmalarla ilgili olarak bakanlık personelinden brifing aldı?
Bakan yardımcısı, müsteşar ve müsteşar yardımcıları ve bakanlık bürokratlarıyla Sur´daki çalışmaları istişare eden Bakan Özhaseki, terörün yakıp yıktığı Sur´u tarihi dokusuna uygun inşa çalışmalarını hızla ele alınacağını vurguladı?.
HABER: C.ÜSTEN



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”