ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ:

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ:

?KAYSERİ, ANADOLU´NUN YILDIZI"

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocasinan Bulvarı´nda yapılan köprülü kavşaklar törenle açıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri´nin Anadolu´nun ortasında parlayan bir yıldız olduğunu vurgulayarak ? Avantajları olmamasına rağmen ayakları üzerinde duran, büyüyen, gelişen ve diğer şehirlere örnek göstereceğimiz bir şehir. Anadolu´da keşke bütün şehirler Kayseri gibi olsa? ifadesini kullandı?
Büyükşehri Belediyesince Kocasinan Bulvarı´nda yapılan üç ayrı köprülü kavşaktan Karayolları Köprülü Kavşağı geçen yıl hizmete açılmıştı. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı´nda yapılan törenle Sanayi Odası Kavşağı´na yapılan Yonca Yapraklı Köprülü Kavşak ile İstasyon ve Hastane Caddesi kavşaklarını üstten geçen köprünün açılışı gerçekleştirildi? Açılışa Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer ve Hülya Nergis, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bürokratlar, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar iştirak ettiler?
Kendisinin Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde temelleri atılan ve fikir basası olduğu projenin açılış törenine iştirak ederek katılımcılara seslenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de projesi için uğraştığı, daha sonra temelini attığı bir yapının açılışında bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kayseri´nin kendine has bazı güzellikleri olduğunu ifade eden Bakan Özhaseki, "Bu güzelliklerin başında da belediye başkanları arasındaki, uyum geliyor. Birçok şehirde belediye başkanı bir önceki başkanın izini silmek için elinden geleni yapar. Şükür şehrimizde böyle bir şey yok. İlçelerle Büyükşehir uyumu da çok iyi. Bıraktığımız projelerin devam ettiğini görmek mutluluk verici. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bu hizmet anlayışını devam ettirsin" değerlendirmesinde bulundu?
Her gittiği yerde Kayserili olduğunu göğsünü gere gere söylediğini dile getiren Bakan Mehmet Özhaseki Kayseri´nin Anadolu´nun ortasında parlayan bir yıldız olduğunu vurgulayarak ?Avantajları olmamasına rağmen ayakları üzerinde duran, büyüyen, gelişen ve diğer şehirlere örnek göstereceğimiz bir şehir. Anadolu´da keşke bütün şehirler Kayseri gibi olsa. Keşke böyle sanayileri olsa. Keşke diğer illerde de böyle belediyecilik anlayışı olsa. Keşke hizmetler bu şekilde güzel verilse. Emin olun hiçbir gerilim olmaz ve hiç kimse İstanbul´a göç etmez." İfadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı