ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ

?7´DEN 70´ TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ MİTİNGE BEKLİYORUZ?

Hafta sonu mesaisini seçim bölgesinde geçirmek üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Ak Parti İl Başkanlığınca tertiplenen basın toplantısında ilimiz medya mensuplarının gündeme dair sorularını cevaplandırdı? Bakan Özhaseki 7 Ağustos / Pazar günü yurt genelinde gerçekleştirilecek olan ?Milli İrade´ ve ?Demokrasi´ mitinginin ilimizde de büyük bir coşku ile gerçekleşmesi için Kayserililere çağrıda bulunarak ?7´den 70´e bütün hemşehrilerimizi Cumhuriyet Meydanı´na bekliyoruz ? sözleri ile herkesi mitinge destek vermeye davet etti?.
Hafta sonu mesaisini seçim bölgesinde geçirmek üzere ilimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Ak Parti İl Başkanlığınca tertiplenen basın toplantısında ülke gündemini değerlendirip ilimiz medya sorularını cevaplandırdı?
Bakan Özhaseki 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Türkiye´de oluşan birlik ve beraberlik duygusunun önemine vurgu yaparak, 7 Ağustos´ta yurt genelinde gerçekleştirilecek mitinge Kayserlilere davet ederek ? Meydanların marjinalleşmemesi için özel gayret gösterdik. Şu geldiğimiz noktada onların göstermiş olduğu alicenaplık ve jeste de doğrusu minnettarız.? dedi
Bakan Özhaseki sözlerinin devamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´na açtığı davaların hepsini çekmeye hazır olduğunu vurgulayarak ?Şu aşamada benim Sayın Kılıçdaroğlu´na açtığım davaların, geçmişte yaşadığımız sıkıntıların emin olun hiçbir önemi kalmadı. 15 Temmuz´dan sonra Sayın İsmail Kahraman´ın odasının kapısında karşılaştık, içimden asla kızmak gelmedi Kılıçdaroğlu´na. Bu davalarımın da hiç önemi yok, hepsini de çekmeye hazırım zaten.?ifadesini kullandı?
HABER: C.ÜSTEN



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti