CHP İL BAŞKANI KESKİN,

CHP İL BAŞKANI KESKİN,

İLÇE BAŞKANLARI İLE İSTİŞARE YAPTI ?

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin tertiplenen  istişare  toplantısında il yönetimi  ve ilçe başkanlarını  aynı  masa etrafında  buluşturdu?  Toplantıda  önümüzdeki günlerde yapılacak olan ?Muhtarlık Bölgesi Delege´ seçimleri ve ilçe kongreleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Chp  kurmayları, oyların  yükselmesi için  neler yapılması gerektiğini  tartıştılar?

CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin tertiplenen  istişare  toplantısında il yönetimi  ve ilçe başkanlarını  aynı  masa etrafında  buluşturdu?  İstişare ağırlıklı gerçekleştirilen  toplantıda  geçmiş dönem çalışmaları ve verimlilik değerlendirilirken, Başkan Keskin, ?İki yıl beraber çalıştık, birçok projede bir araya geldik, bir referandum geçirdik. Her projemizde beklediğimiz sonuçları elde edemesekte tüm örgütlerimiz ve başkanlarımız bütün baskılara rağmen, fedakarlık yaparak çalıştı. İlçe Başkanlarımız nezdinde tüm örgütlerimize, elini taşın altına koymaktan çekinmeyen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreçte iki ya da üç seçim görünüyor yine birlikte, yeniden fedakarca çalışacağız. ? ifadesini kullandı?

Kongrelerin birlik, beraberlik içerinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirten İl Başkanı  Keskin, ?Bütün ilçe başkanlarımızın değerli görüşlerini aldık. Önümüzdeki süreç kongre süreci, Muhtarlık Bölgesi Delege Seçimleri ve ardından İlçe Kongreleri yapılacak. Başkanlar ve yönetimleri değişebilir ancak bizler bu partinin neferleriyiz güzel günleri getirene kadar mücadele edeceğiz. Toplumu kucaklayan, birlik ve beraberlik içerisinde, ayrışmadan tüm görüşlere saygılı, halkımıza elimizden geldiğince yardımcı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz? diye konuştu?.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı