CHP TALAS´A ÇALIKSOY ADAY

CHP TALAS´A ÇALIKSOY ADAY

Cumhuriyet Halk Partisi Talas İlçe Teşkilatı´nda bayrak değişimi?

Cumhuriyet Halk Partisi Talas ilçe teşkilatında  bayrak değişimi?  Yaklaşan kongre öncesinde sağlık sorunları nedeni ile  yeniden aday olmayacağını  açıklayan mevcut İlçe  Başkan Yalçın Mağden koltuğunu  ilçe eski başkanlarından Mustafa Çalıksoy´a devretmeye hazırlanırken Talas  İlçe binasında  gerçekleştirilen ve İl Başkanı  Feyzullah Keskin´in de iştirak ettiği  basın toplantısı ile Çalıksoy´un ilçe başkanlığına adaylığı  kamuoyu ilepaylaşıldı?  Basın toplantısında  konuşan İl Başkanı Keskin önceliğimiz  Talas İlçe Başkanlığı değil, Talas Belediye Başkanlığıdır, seçimlerde eğer Talas Belediye Başkanlığı alınmıyorsa ilçe başkanlığı başarılı değildir diyeceğim değerlendirmesinde bulundu.

Talas İlçe Başkanlığı´nda basın toplantısı düzenleyen mevcut İlçe Başkanı Yalçın Mağden ?İki yıldır başkanlığını yaptığım ilçede arkadaşlarımla uyum içerisinde çalışarak hizmet ettim. Partimden hiçbir zaman için bu şekilde ayrılmak istemezdim. Sağlık sorunlarım sebebiyle ilçe başkanlığına aday olamayacağımı, bunu birinci ağızdan duymanızı istedim. Çeşitli spekülasyonlar yaratılıyor. Buna fırsat vermemek için, burada sen- ben değil partinin biz olarak birlikte mücadele etmemiz gerektiğine inanıyorum.  Bunun içinde Mustafa Çalıksoy arkadaşımızın başkanlığında yönetime hizmet etmekten hiçbir zaman kaçınmayacağımı duyurmak için burada toplandık.?

Toplantıya iştirak eden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin de:  ?Bizim için önemli olan Kayseri´de Cumhuriyet Halk Partisi´nin çıtasını nasıl yükseltebiliriz, hem genel anlamda hem yerel anlamda bunun mücadelesi içinde olduk? dedi ve ekledi: ? Talas bizim için farklı ve özel bir ilçe. Biz Talas Belediye Başkanlığı´nı hedef koymuştuk. Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Talas Belediye Başkanlığı´nı almak için bütün mücadeleyi yapacağımızı ilk geldiğimiz günden bu tarafa doğru belirtmiştik. Bugün de aslında onun ilk adımı atılmış oldu. Yalçın Mağden Bey yıllardır,son iki yıl da ilçe başkanı olmak üzere partide kar kış demeden yağmur çamur demeden partinin her kademesinde görev alarak büyük bir mücadele verdi. Bizim gönlümüz kendisinin başkanlığında devam etmesiydi. Çünkü alıştığı bir yönetim alıştığı bir çalışma sistemi vardı. Bizim için önemli olan ilçe başkanlığı değil Talas Belediyesi. Bu anlamda bizim birlikte hareket etme zorunluluğumuz. Çünkü gelecek olan yönetimler 3 tane önemli seçim atlatacaklar. İlk ayağı yerel seçimler, ikinci ayağı milletvekili ve üçüncü ayağı cumhurbaşkanlığı seçimi.  Bu anlamda artık ayrılıkların olmadığı tam tersi birlikteliklerin olduğu, birlikteyken güçlü güzel ve zengin olduğumuzu göstermek zorundayız. Talas´ta da şimdiye kadar adaylığını açıklayan 2 adayımızla uzun görüşmelerimiz oldu. Bir başkan adayımız daha vardı. Prof. Dr. Meral Aşçı Hanım, hocamız aday olmayacağını bildirdi ve biz de kendisini çağıramadık. Kimin başkan olacağı önemli değil, bizim için öncelik Talas İlçe Başkanlığı değil, Talas Belediye Başkanlığı. Eğer siz bu yol için varsanız buyurun birlikte hareket edelim. Bu yol için yoksanız karşınızda bizi bulursunuz. Burada bu koltuğa oturmak önemli değildir. Talas Belediye Başkanı´nın koltuğuna Cumhuriyet Halk Partisi´ni oturtmak önemlidir.  Talas´ta büyük bir olasılıkla tek bir adayla seçime gireceğiz. O seçimden çok güçlü çıkacağız. Güçlü çıktığımız seçimin kongresinden sonra da Talas Belediye Başkanlığı´nı mutlaka alacağız. Eğer Talas Belediye Başkanlığı alınmıyorsa ilçe başkanlığı başarılı değildir diyeceğim. ?                              

Toplantıda hazır bulunan bir diğer isim Talas İlçe Başkanlığı adayı Başkan adayı Mustafa Çalıksoy da: ?Ülkemizin ihtiyacı olan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarına ulaşmak için hem yerel seçimlerde hem genel ve başkanlık seçiminde başarılı olmak zorundayız. 2019 yılında yapılacak yerel ve genel seçimler bir kez daha ülke kaderinin oylanacağı seçimler olacaktır. Bizler ya silkinip kalkacağız yerimizden, ya da bir daha belimizi doğrultmakta zorlanacağımız günler yasayacağız. Her fırsatta kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusundan ayrılmayacağız. Bir kesimin, bir kişinin, bir anlayışın adayı olarak değil, partinin bir neferi olarak hareket edeceğiz. Önümüzdeki kongrede Talas İlçe Başkanlığı´na adayım. Ekip arkadaşlarımla birlikte büyük hedeflerimizi gerçekleştirmek için durmadan çalışacağımıza söz veriyorum? ifadesini kullandı?

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı