CHP ADAYI KARAOĞLU

CHP ADAYI KARAOĞLU

PROJELERİNİ AÇIKLADI

İlimizdeki medya mensuplarını sabah kahvaltısında ağırlayarak 31 Mart´ta gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ sonrası hayata geçirmeyi planladığı projeleri kamuoyu ile paylaşan Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Sema Karaoğlu; önemli kültür değerleri olmasına rağmen Kayseri´nin turizmden gereken payı alamadığını iddia ederek ?Hazırladığımız projelerle tarihi değerleri koruyup ortaya çıkararak, bu alandaki eksikliği de gidermeye çalışacağız? ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Melikgazi Belediye Başkan adayı Sema Karaoğlu tertiplenen kahvaltılı toplantıda ilimiz medya mensuplarını ağırladı.

Etkinliğe CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP İl Başkanı Ümit Özer´in yanı sıra eski İl Başkanlarından Feyzullah Keskin, Kemal Nakipoğlu ve Ayhan Gülsoy´da iştirak ederek Karaoğlu´na destek verdi. Toplantıya ayrıca Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´da katıldı.

Slayt eşliğinde sunum yaparak projelerini anlatan Karaoğlu, hekim olmasına rağmen bu zamana kadar Kayseri´de sanattan spora, tarımdan kalkınmaya bir çok alanda çalışmalar yaptığını hatırlatarak "Kayseri´de 30 yıldır hekimlik yapıyorum. Bu süreçte hekimlik dışında tarım alanında, sanatsal faaliyetlerde, kadın girişimciliği konusunda elimden geldiği sürece bu şehre hizmet etmeye çalıştım." değerlendirmesinde bulundu.

Sözlerinin devamında ?Katılımcı Demokrasi´yi çok önemsediğini, belediye başkanı seçildiği takdirde oluşturacakları kent konseyi ile ilçenin sorunlarına çözüm arayacaklarını vurgulayan Karaoğlu "Kent konseyleri belediyelerin olmazsa olmazlarıdır. Stratejik planlarımızı yapmadan önce mutlaka kent konseyinin görüşünü alacağız. Ayrıca mahallelerde kuracağımız mahalle meclislerinde de mahalle sakinleri kendi sorunlarını bize ulaştıracak. Bu oluşumların dışında da kadın ve genç konseyleri kuracağız. Tüm buralardan alınan bilgeler, talepler kent meclisinden geçtikten sonra belediye meclisinin gündemine getirilecek." ifadesini kullandı.

Melikgazi tarımsal kalkınma kooperatifi kurarak ilçede çiftçi kayıt sistemine tabi olan çiftçiler ile kırsal kalkınmayı hedeflediklerini belirten Karaoğlu ?Önemli kültür değerleri olmasına rağmen Kayseri turizmden gereken payı alamamaktadır. Hazırladığımız projelerle tarihi değerleri koruyup ortaya çıkararak bu alandaki eksikliği de gidermeye çalışacağız? diyerek sözlerini noktaladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı