CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP ADAYLARINI TANITTI

CHP Kayseri İl Örgütü CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel´in de iştirak ettiği törenle belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel´in de iştirak ettiği törenle belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. Tanıtım etkinliğinde partililerine seslenen Özel ?İYİ Parti´nin Genel Başkanı İstanbul´da 2 kez altı oka oy basacak. Ben de hiç yüksünmeden İYİ Parti´ye oy vereceğim. Bu yüzden hepinizi bu ittifaka büyük bir coşku, büyük bir kararlılıkla sahip çıkmaya davet ediyorum."değerlendirmesinde bulunarak Millet İttifakı´na destek çağrısı yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü Şehir Tiyatrosu´nda gerçekleştirilen törenle belediye başkan adaylarını kamuoyuna tanıttı. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel´in de katılımı ile gerçekleştirilen tanıtım etkinliğine Millet İttifakı´nın diğer ortağı İyi Parti´yi temsilen İl Başkanı Süleyman Bozkurt iştirak etti.

CHP İl Başkanı Ümit Özer´in açılış konuşması ile start veren gecede partililerine seslenen Özer ?Cumhuriyetle ve cumhuriyetin kazanımlarıyla kavgalı bu zihniyetin artık sonu geldi. Bugüne kadar kutuplaştırarak, ayrıştırarak, ötekileştirerek halktan aldığı desteği muhafaza etmeye çalışan, sürekli düşmanlar yaratan bu zihniyet artık köşeye sıkıştı? ifadesini kullandı.

CHP Kayseri MilletvekiliÇetin Arık´da ?Saray her konuşmasında bu seçimler yerel seçimler değil aynı zamanda beka seçimleri diyor. Bu ülkede beka sorunu var mı? Sizin varlığınız, sizin iktidarınız, siz gidince beka sorunu kalmayacak bu ülkede. Neymiş efendim belediye seçimlerini kaybederlerse beka sorunu olurmuş hadi oradan kaybedeceksiniz? şeklinde konuştu.

Grup Başkan Vekili Özgür Özel´de partililerine CHP´nin bir ittifak içerisinde olduğunu hatırlatıp Millet İttifakı´nın desteklenmesi çağrısında bulunarak şunları kaydetti? "CHP bazı bölgelerde seçime giriyor, bazılarında girmiyor. İYİ Parti bazı bölgelerde seçime giriyor, bazı bölgelerde girmiyor ama biz el sıkıştık anlaştık. Herkese söylüyorum. Sandık başına vardığımızda, ilçede CHP varsa CHP, İYİ Parti varsa İYİ Parti. Büyükşehirde İYİ Parti olduğuna göre, İYİ Parti logosuna baktığımızda bu seçimde o logo bizim için altı ok hükmündedir. Aynı yaklaşımın, Sayın Genel Başkanım deyince bana kızan, ´Ablan ne zaman genel başkan oldu´ diyen İYİ Parti´nin Sayın Genel Başkanı Meral Akşener için de geçerli olduğunu bilin. Üsküdar´da oy kullanacak, Üsküdar CHP´de, Büyükşehir CHP´de. İYİ Parti´nin Genel Başkanı İstanbul´da 2 kez altı oka oy basacak. Ben de hiç erinmeden, yüksünmeden İYİ Parti´ye oy vereceğim. Bu yüzden hepinizi bu ittifaka büyük bir coşku, büyük bir kararlılıkla sahip çıkmaya davet ediyorum."

Konuşmaların ardından CHP´nin Kayseri´deki belediye başkan adayları tek tek sahneye davet edilerek tanıtıldı. Melikgazi adayı Sema Karaoğlu, Hacılar adayı Gülay Talaslı, Pınarbaşı adayı Deniz Yağan, Sarıoğlan adayı Mehmet Bayraklı, Sarız adayı Ömer Faruk Eroğlu, Akkışla adayı Mustafa Güner, Tomarza adayı Osman Koç ve Bünyan adayı Mustafa Navruz biyografileri okunarak katılımcılara tanıtılarak etkinlik noktalandı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı