CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK

CHP MİLLETVEKİLİ ÇETİN ARIK

ENGELLİ SEVİLAY´A UMUT OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, iki yıldır felçli olan Sevilay Dikme´ye akülü araba hediye etti. 26 yaşındaki Sevilay Dikme, aldığı hediye karşısında Milletvekili Çetin Arık´a teşekkür etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi´nin (TBMM) tatile girmesinin ardından seçim bölgesindeki çalışmalarına devam eden CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kocasinan İlçesi´ne bağlı mahallelere yaptığı ziyaretin ardından il yöneticileriyle birlikte Yeşilhisar ve Yahyalı ilçelerinde de vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Yeşilhisar ilçesini ziyaret eden Arık, Yeşilhisar İlçe Örgütü´nü ziyaretinin ardından esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Arık, daha sonra Yeşilhisar´ın Büget, Kovalı, Kuşçu, Ovaçiftlik ve Musahacılı mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların sorunlarını dinledi. Başta altyapı olmak üzere sorunları konusunda CHP Milletvekili Arık´a şikayetlerini ileten vatandaşlar, Arık´ın bu sorunları TBMM´de gündeme taşımasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Arık da vatandaşlara yönelik konuşmasında, ?Sorunları biliyoruz, bu sorunların takipçisiyiz. Ancak muhalefet olarak çözüm noktasında çaresiz kaldığımız zamanlar oluyor. Ama yılmıyoruz, çalışmaya devam ediyoruz. dedi.
Arık Yeşilhisar´daki temaslarının ardından Yahyalı´ya geçti. Burada ilk olarak ilçe örgütüyle bir araya gelen Arık, daha sonra iki yıl önce geçirdiği rahatsızlık nedeniyle felç olan, annesi ve babası olmadığı için ablası Halime Ataman tarafından bakılan 26 yaşındaki Sevilay Dikme´yi ziyaret etti. Arık, yürüyemeyen Dikme´ye bir de sürpriz yaparak akülü bir araba hediye etti. Aldığı hediye karşısında mutluluğu gözlerinden okunan Sevilay Dikme, milletvekili Arık´a defalarca teşekkür ederken, Arık ise ?2 yıl önce geçirdiği rahatsızlık sonucu felç olan Sevilay Dikme kardeşimizin yüzündeki tebessüme katkımız olduysa ne mutlu bize... Umut ederim kendisine verdiğimiz akülü araç hayata tutunmasına yardımcı olur? diye konuştu.
Arık Yahyalı ziyaretinde Sazak ve Karaköy Mahallelerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor