CHP ESKİ İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY,

CHP ESKİ İL BAŞKANI AYHAN GÜLSOY,

?CHP´Yİ İKTİDARA TAŞIMAK ADINA GÜZEL BİR KURULTAY YAŞADIK?

CHP eski İl Başkanı ve aynı zamanda kurultay delegesi Ayhan Gülsoy  CHP Olağan Genel Kurultayı sonrası ayağının tozu ile medya grubumuzu  ziyaret  ederek kurultayı  değerlendirdi? Gülsoy  ?CHP´yi iktidara taşımak adına güzel bir kurultay yaşadık. Yarışın sonunda genel başkanımıza yine bir teveccüh gösterildi. Genel başkanlığımızı en az  2 yıl daha sürdürecek.? İfadelerini kullandı.

CHP Olağan Genel Kurultayı sonrası ayağının tozu ile medya grubumuzu  ziyaret  eden  CHP eski İl Başkanı ve aynı zamanda kurultay delegesi Ayhan Gülsoy´u Kaygurup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ağırladı?

Gülsoy ziyarette haber  ekibimize geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen  CHP Olağanüstü Kurultayına ilişkin yaptığı değerlendirmede  CHP´yi iktidara taşımak adına güzel bir kurultay yaşadık. Bu kurultayda iki aday vardı biliyorsunuz biri Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, diğeri ise bir başka değerli partilimiz Muharrem İnce?  Yarışın sonunda genel başkanımıza yine bir teveccüh gösterildi. Genel başkanlığımızı en az  2 yıl daha sürdürecek. Çok güzel geçti çok verimli geçti. Belirli bir olgunluk içinde belirli bir erginlik içinde, tüm partililerimizin katılımıyla ve orada partililerimizin kürsüde düşüncelerini açıklamasıyla dolu dolu yararlı bir toplantı oldu. Bütün Kayserili kurultay delegelerimiz özgür iradeleriyle oylarını kullandılar. Herhangi bir çekişme anlaşmazlık olmadığı gibi biz Kayserili delegeler olarak omuz omuza gittik omuz omuza geldik. Ama kabine girdiğimizde herkes vicdanının sesini dinledi oyunu ona göre kullandı. ? diye konuştu?    

Sözlerinin  devamında ?Türkiye gündemiyle ilgili en önemli konumuz biliyorsunuz Türk Silahlı Kuvvetleri´nin, askerlerimizin Suriye´deki harekatı. Bunun başarıyla sonuçlanmasın için hepimiz büyük dilek tutuyoruz diyen Gülsoy şunları kaydetti ? Umuyor ve diliyorum ki askerlerimiz bunu başarıyla halledecek. Uzun yıllardır Türkiye´nin başını ağrıtan bu terör belası Irak´tan gelen, Suriye´den gelen, Suriye´deki bu çözülmüşlüğü fırsat bilerek Türkiye´ye saldırmaya kalkan ne kadar terörist varsa herhalde bunlar hak ettiği cevabı alacaklar, sınır güvenliğimiz sağlandıktan sonra da biz halkımız daha huzurlu günlere kavuşacağız. ? ifadesini  kullandı?.                                                                           

HABER  : E.KALA ZENGİN 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı