CHP ESKİ İL BAŞKANI KESKİN´DEN

CHP ESKİ İL BAŞKANI KESKİN´DEN

İL YÖNETİMİNE GÖNDERME

CHP eski il Başkanı Feyzullah Keskin partisinin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle  mevcut il yönetimine sitem ederek, ?Partimin kuruluş yıldönümün de bile ayrımcılık yapılarak bir önceki il başkanı olarak davet edilmememden dolayı il yönetimini kınıyorum? diye tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan eski İl Başkanı Feyzullah Keskin açıklamasında şu ifadeleri kullandı. ?Görevi bıraktığım tarihten bugüne kadar siyaset ile ilgili ne sanal alem de ne bürolarda ne de parti toplantılarında tek kelime konuşmadım ve yazmadım.

Büro siyasetine karşı çıktığımdan, başkanlığı bıraktıktan sonra büro dahi açmadım. Sanal alemde siyaset yapma yerine parti organlarında tartışmayı uygun gördüğüm için tek paylaşım ve yorum yapmadım. Yeni göreve gelen arkadaşların zamana ihtiyaçları olacağı düşüncesi ile şahsıma yapılan nezaketsizliklere ve haksızlıklara rağmen toplantılarda ve danışma kurullarında konuşmadım ve bu kararımda da devam etme düşüncesindeydim, ama son yapılanlar karşısında susmayı başkanlık yapmış birisi olarak hazmedemedim.

Parti disiplinine uyulmasını daima savundum ve savunmaya devam edeceğim. Ama disiplin adı altında kin ve hırs duyguları ile intikama dönüştürmek karşısında susmak partime ihanet olacak kadar önemsedim.  Kibir, hırs ve kin duyguları ile kendilerine verilen Süreli yetkileri ?ben ne istersem yaparım´ edaları ile kimse kullanamaz ve bu düşünce ile hareket edenlere çanak tutarcasına yağcılık yarışına girenler bunun sorumluluğunu taşırlar.  Kimsenin kimseye hakaret etme hakkı olamaz. Siyasette eleştirinin dozu bazen kaçabilir ama yöneticilere düşen bunu tolere etmektir. Bunu; insan psikolojisini bilenler tarafından nasıl olacağı bilinir ama kendi psikolojik sistemi bozuk olanlar bilemez. Bir süredir bazı partililer, üzülerek ifade edeyim ki birilerinin talimatı ile yapılıyor söylentilerinin  olduğu disipline veriliyor. Takdir yönetimindir diyerek sustum. Ama son yapılanlar karşısında dayanamadım.İl başkanlığı yapmış, ilçe başkanlığı yapmış, görevde olan ilçe başkanını, birlikte çalıştığı il yöneticisini, partiye gençliklerini vermiş, partililiğinden ve emekçiliğinden hiç kimsenin şüphesi olmayan, kavgadan ve ölümden kaçmamış bu  emekçi partililerimize bu şekilde davranılmamalıydı. Çözüm farklı olmalıydı.Partimin kuruluş yıldönümün de bile ayrımcılık yapılarak bir önceki il başkanı olarak davet edilmememden dolayı il yönetimini kınıyorum.

Gerçi düşünce, nezaketen de olsa il başkanlarını çağırmak yerine disipline çağırmak olunca şaşırmamak lazım. Bakalım beni de disipline çağıracaklar mı??

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı