CHP HEYETİNDEN

CHP HEYETİNDEN

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ve Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan milletvekili Şener, ?Sadece gazetecilikle ilgili değil, ülkemizdeki ekonomik durumun her sektöre zorluklar getirdiğini biliyoruz.? dedi.

Ziyarette konuşan Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya meslekteki sorunlara ilişkin meclisin yeni döneminde Kayseri milletvekillerini ziyaret ederek bir dosya sunacaklarını belirtti. Altınkaya şöyle konuştu.

Sektörümüz sorunları ile ilgili 15 maddelik sıkıntılarla ilgili rapor hazırladık 1 Ekim´de Türkiye Büyük Millet Meclisinin yeni yasama döneminin açılması ile birlikte inşallah biz milli savunma bakanımız başta olmak üzere cemiyet yönetim kurulu olarak randevu talebinde bulunduk.

CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ise ziyaretteki konuşmasında, " Gerçekten ağır bir dönem yaşıyoruz. Neden? Gazete kağıdı ithale dayalı olmalı. Gazete maliyetlerini yukarı doğru çekince bunu finanse etme durumu var. Bu da meslek açısından en önemli sorunlardan biridir. Sadece gazetecilikle ilgili değil, ülkemizdeki ekonomik durumun her sektöre zorluklar getirdiğini biliyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu konuda kriz masası oluşturduk. O masada oturanlardan biri de benim. Bunu takip ediyoruz. Kriz masasının üyesi olarak ülkeye dağıldık ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Meslek gruplarının yaşadığı sorunları araştırıyoruz ve sonrasında bunu Ankara´da değerlendireceğiz" dedi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi