CHP İL BAŞKAN ADAYI KESKİN:

CHP İL BAŞKAN ADAYI KESKİN:

?PARTİM İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIM?


Cumhuriyet Halk Partisinin 26 Aralık´ da gerçekleştirilmesi planlanan il kongresinde il başkanlığı koltuğuna oturabilmek adına yarışa dahil olan eski vekil adaylarından Feyzullah Keskin parti binasında basın toplantısı tertipleyerek resmen ?Adayım? dedi? Adaylık açıklamasında hazır bulunan mevcut İl Başkanı Mustafa Ayan´ın kısa konuşması sonrası latife yapan Keskin ?Başkanım devir teslim konuşması gibi oldu? ifadesini kullanarak salonda bulunan partilileri güldürmeyi başardı..
CHP İl binası önünde gerçekleştirilen basın açıklaması ile İl Başkanlığı namzetlerinden olduğunu kamuoyuna Feyzullah Keskin´e partililerin yoğun ilgisi olduğu gözlendi?
Keskin´in konuşmasında önce söz alan mevcut İl Başkanı Mustafa Ayan, Keskin´in kendisinin konuşmasını istediğini belirterek ?Önemli olan her an saha da olabilmek, omuz omuza, el ele, kol kola olabilmektir. Adayımızı kutluyorum. Önümüzdeki 4 yıl olağan üstü bir durum olmazsa bir sonraki seçim bu sürede bizde partimizi derleyip toparlayacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Ayan´ın ardından konuşan Feyzullah Keskin´in Ayan´a ?Başkanım devir teslim töreni konuşması gibi oldu? diyerek takılması katılımcılara tebessüm ettirirken, Keskin eski İl Başkanları Enver Özdemir ve İmdat Şimşek´i yayına çağırarak desteklerini aldığını kamuoyuna göstermeyi de ihmal etmedi?
Keskin yaptığı konuşmada ise ? 7 Haziran seçimlerinin ardından geçirdiğimiz süreç, 1 Kasım seçimlerinin kurgulanmış bir senaryosudur? diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti.
Bu sürecin sonunda Ak parti´nin yeniden tek başına iktidar olması devletin bütün demokratik kurumlarının tarafsızlığını yitirmesi, aslında ülkemiz geleceğinin sürüklendiğini tehlikenin büyüklüğünün de bir göstergesiydi. Bu doğrultuda benim değil bizim ahbap çavuş ilişkilerinin değil emeğin mücadelesini vereceğim 2014 yılının Aralık ayın´da siz değerli partililerime bir söz vermiştim,?mesele kimin ve ne şekilde milletvekili olacağı değil, mesele memleket meselesi ve ben bu amaçla gece gündüz demeden çalışacağım demiştim. Şimdi sözümü yeniliyorum mesele il başkanı olma meselesi değildir, mesele memleket meselesidir ve ben bu doğrultuda gece gündüz demeden yine çalışacağım. Bu doğrultuda daha fazla çalışmak daha fazla sorumluluk almak mücadelemizi ve partimizi Kayseri´de hak ettiği noktaya taşımak için il başkanlığına adaylığımı buradan siz değerli partililerimle paylaşıyorum.
Konuşmaların ardından başkanlığa adaylığını açıklayan Feyzullah Keskin tebrikleri kabul etti.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı