CHP KAYSERİ İL BAŞKANI KESKİN

CHP KAYSERİ İL BAŞKANI KESKİN

?TERÖR DESTEKÇİLERİ ASLA AMACINA ULAŞAMAYACAK?

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, İlçe Başkanları ve partililer ile birlikte Cumartesi günü Erciyes Üniversitesinde meydana gelen ve 14 askerimizin şehit olduğu hain patlamanın olduğu yere gelip karanfil bırakıp dualar ederek şehitlerimizi andılar? Keskin ve beraberindeki CHP kurmayları teröre destek verenleri de kınadılar?
Teröre karşı birlikte hareket edilmesi gerektiğini söyleyen ve terör saldırısını şiddetle kınayan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, ?Birlikte yaşama irademizi, kardeşliğimizi ve barışı hedef alan Kayseri´de ki hain saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Milletimizin geleceğine ve barış ortamına kasteden bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, milletimize başsağlığı diliyorum? dedi ve ekledi?. ?Haziran ayından bu yana tırmanışa geçen saldırılarıyla, genç - yaşlı, çoluk- çocuk demeden tüm halkımızı hedef alan eli kanlı terör örgütleri, güvenlik güçlerimize ve yurttaşlarımıza yönelik alçakça saldırına devam ediyor.
Hiçbir dinde, hiçbir kültürde yeri olmayan acizlik göstergesi bu saldırılar ve bu çağdışı anlayış, dünya medeniyetine önderlik etmiş bu topraklarda kendine yer edinemeyecektir.
Yurttaşlarımızın can ve mal güvenliği için gereken tedbirler alınıyor, güvenlik güçlerimiz terör örgütüne yönelik operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Ancak unutmayalım ki teröre karşı en büyük cevabı, en büyük mücadeleyi birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, birbirimize sımsıkı kenetlenerek verebiliriz.
Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden yurttaşlarımıza saldıran çeşitli terör örgütlerini en sert üslupla kınıyoruz ve engel olacak her türlü konuda destek vereceğimizi her platformda dile getiriyoruz. Bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşayan insanlarımızın güvenliği için fedakârlık yapmaya hazırız. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır.?
Basın açıklamasının ardından partililer patlamanın olduğu yere karanfil bırakarak şehitler için dua edildi.
HABER: S. ERDOĞAN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor