CHP İL BAŞKANI KESKİN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

 CHP İL BAŞKANI KESKİN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

?TEOG´U BU HÜKÜMET GETİRMEDİ Mİ? ?

   CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile hükümet icraatlarını ve AK Parti sözcülerini eleştirdi. AK Parti sözcülerinin her fırsatta icraatlarını anlatmaktan çok, CHP´ye haksızlık ettiğini ileri süren Keskin, ?TEOG sınavını getirdikleri zaman eğitimde devrim yaptık diyorlardı. Şimdi sanki bu sistemi başkası getirmiş gibi konuşuyorlar.

  CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, parti il binasında bazı ilçe başkanlarının katılımıyla bir basın toplantısı yaptı.

    AK Genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere partinin tüm sözcülerinin her fırsatta CHP´ye sataştıklarını iddia eden Keskin,Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın her zaman yaptığı gibi yine yurtdışına gidirken bir konu ortaya attığını ve gerçek gündemi çarpıttığını ileri sürdü. Keskin,hükümetin TEOG´le ilgili karar ve sözlerini de eleştirerek şunları söyledi.

    ?Adalet ve Kalkınma Partisi  Genel Başkanı başta olmak üzere, bakanı, milletvekilleri,  mikrofon tutulduğunda Cumhuriyet Halk Partisi´ne sataşmak, partimizin  yapmadığı şeyleri yapmış gibi göstermek, yaptıkları icraatla değil, yaptıkları yanlışlıklarla da değil, ne hikmetse muhalefetle çatışma ortamı yaratıp bir gerginlik, bir kamplaşma siyaseti yürütmektedirler.

Siyasi partiler birbirlerini eleştirebilirler; doğru olan iktidarın yaptıkları ve yapamadıklarıyla ilgili eleştiri yapılmasıdır. Ana muhalefet partisi ve muhalefet partileri de eleştirilebilir; doğaldır; ama, iftira atmak ve yalan söylemek siyaset olmamalı.. Bu anlamda Adalet ve Kalkınma Partisi´nin uzun süredir yaptığı hiç kimseye faydası olmayan söylemleri, yaptıkları kendilerinde kalır. Güçlü iken ?her şeyi yaparım demek´ doğru değil; referandumda da karşı çıktığımız ülkenin bir tek kişinin keyfiyetine bırakılmayacağı ifadesinin ne kadar doğru olduğunun göstergesidir bu. Ak Parti Genel Başkanı her zaman yaptığı gibi havaalanından yurt dışına giderken bir gündem konuyu ortaya atıp, gelene kadar o konunun tartışılmasını sağlayıp gündem oluşuyor. En son yaşadığımız TEOG sınavı. geldikleri günden bugüne en az 5 kez sınavla ilgili değişiklik yaptılar. Ama sanki bu TEOG  sınavını kendilerini getirmemiş, başka bir parti getirmiş  ve kendi cümleleri ?eğitimde devrim yaptık´ diye övgüler yağdırdılar. Şimdi  bir kaç sene geçmeden geri değiştirildi. Devlet böyle idare edilmez. Devlet yönetmenin ciddi bir iş olduğun her zaman söylüyoruz, AK Parti Genel Başkanı başta olmak üzere,  sürekli partimizle ilgili suçlamalarda bulunuyorlar.?

  Keskin, basın toplantısında 7 yıl önce CHP Lideri Kılıçdaroğlu´nun dönemin Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile ilgili gündeme getirdiği ve yargı tarafından ikinci kez reddedilen iddialarla ilgili süreçte, karşılıklı açılan davaların son durumu hakkında da bilgiler verdi. Keskin açılan 10 davadan 6´sının Yargıtay kararı ile Kılıçdaroğlu lehine sonuçlandığını, üç davanın Yargıtay,bir davanın ise AYM´de beklediğini ifade etti.

HABER:SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı