CHP İL BAŞKANI FEYZULLAH KESKİN:

CHP İL BAŞKANI FEYZULLAH KESKİN:

?CUMHURİYETİN KURUMLARINA GÜVENMEK İSTİYORUZ?

 

CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin tertiplenen kahvaltılı basın toplantısında medya mensuplarını ağırladı? İl Başkanı Keskin ?Geçtiğimiz günlerde parti il binasına yapılan saldırıyla ilgili emniyete şahısların kimliğini ve adreslerini gösterdik, bizim tespitimize göre saldırıyı yapan kişilerden birinin Ak Parti Talas Gençlik Kolları üyesi olduğunu belirledik? değerlendirmesinde bulundu?
Basın mensuplarıyla kahvaltılı sohbet toplantısında bir arayla gelen CHP il başkanı Feyzullah Keskin, yeni yönetim kurulunu da basın mensuplarına tanıttı.
Ülkenin savaşın eşiğine geldiğini söyleyen Keskin, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Keskin, geçtiğimiz günlerde parti il binalarına yönelik yapılan saldırıyla ilgili şöyle konuştu. Türkiye cumhuriyetinin kurumlarına güvenmek istiyoruz ama üzülerek söylüyorum üzerinden bir süre geçmesine rağmen emniyetle görüşmemiz üzerine kamera kayıtlarını bilir kişiye yansıtıldığını onların tesbiti ve bir sonuç alınmasıyla ilgili süreci ısrarla bekledik en son geçtiğimiz cumartesi yetkililerle görüştüm ama şunu gördüm ki maalesef bir gelişme yok.sadece biz iki isim belirlemiştik, bir ismi kendilerine verdik verdiğimiz isim dışında adliyeye sevk edilen hiç kimse yok 20´ye yakın kişiden oluşan grup olmasına rağmen, bizim belirlediğimiz isim haricinde hiçbir isim tespit edilemedi o kadar üzücü ki araçların görüntüleri sokaktaki 5-6 kamera kaydının net görüntüsü yani yüzleri tanımamak gibi bir olasılık yok ve çok ilginçtir biz emniyete bulunması gereken yerleri de adres gösterdik Talas Ak parti teşkilatı gençlik kolları üyesi olan bir genç arkadaşımız ve biz bunu emniyete söyledik. Bu anlamda sabırla bekledik maalesef bir sonuç çıkmadı bizim tespit ettiğimiz kişi Talas Ak parti gençlik kolları üyesi aynı zamanda yanılmıyorsam kendisini sosyal tanıtım sorumlusu ilan etmiş.
Toplantıya Melikgazi ilçe Başkanı İbrahim Kaan, Kocasinan ilçe Başkanı Oğuz Özsoy, Talas ilçe Başkanı Yalçın Mağden, örgütlerden sorumlu başkan yardımcısı Halil Yıldız,eğitim sekreteri Nihat Ersoy, parti saymanı Müge Deliorman ve diğer yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı