CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?BASIN İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM?


Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya, yeni seçilen CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin´e ?hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu. Feyzullah Keskin, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?basındaki arkadaşlarımız kabul ederse kendimi bir basın mensubu gibi hissederek onlar için mücadele edeceğim? dedi.
26 Aralık 2015 tarihinde Kayseri´de il örgütünün düzenlediği kongrede 167 oy alarak, rakipleri Mustafa Ayan ve Kemal Nakipoğlu ile girdiği başkanlık yarışında birinci olan Feyzullah Keskin´e, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Veli Altınkaya ?hayırlı olsun´ ziyaretinde bulundu. Altınkaya ziyaretinde şunları söyledi; ?CHP içinde siyaset yapan, yıllardır eğitimcilik yapmış bir isimsiniz. Allah yardımcınız olsun. Bir nezaket ziyaretinde bulunmak istedik. Gazetecilerin geleneğinde yeni göreve atananlara, yeni seçilenlere ?hayırlı olsun´ demek pek yoktur. Geçmişte de bir dostluğumuz var, gazetecilik geçmişinizi de biliyorum. Basın kartı da taşıdınız bir süre, o cihetle uğrayıp ?hayırlı olsun´ demek istedik.?
Kayseri´nin yeni CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kayseri´deki basın sektörünün sıkıntılarını iyi bildiğini vurgulayan Keskin, ?basındaki arkadaşlarımız kabul ederse kendimi bir basın mensubu gibi hissederek onlar için mücadele edeceğim? dedi ve ekledi; ?Evet, bir dönem yerel gazetecilik yaptım. Bu yüzden gazeteci arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Çünkü basın kurumlarını devre dışı bırakırsanız sıkıntılar çok fazla oluyor. 4´üncü güç dediğimiz basının aslında Devlet ile vatandaşlar arasında, vatandaş ile kurumlar arasında denge unsuru olması gerekiyor. Basın büyük bir güçtür ve olması gerekiyor. Ama ?özgür basın´ terimini de ifade etmeden geçemeyeceğim. Hür irade ile bir işi yapamadığınızda, sadece basın için geçerli değil, bu sefer yapmamız gereken işler farklı boyutlara yansıyabilir. Bir süre de bu görev içinde bulundum biliyorsunuz. Kendimi yabancı hissettiğim bir bölüm değil. Kayseri´de yerel basının sıkıntılarını biliyorum. Özellikle bir süre önce yaşanan resmi ilan alınamamasının sıkıntılarını, sizin de görev yaptığınız dönemde birleşip daha güçlü bir şekilde kamunun karşısına çıkması ama tabi her istediğiniz de olmuyor. Bu anlamda ben yerel basının ayakta durmasını çok çok önemsiyorum. Ulusal basın bir şekilde kendi kendine ayakta durabiliyor ama yerel anlamda çoğu dostumuzun, arkadaşımızın arabasını veya evini sattığını, maaşları ödemek için ne fedakârlıklar yaptıklarını bizzat şahit olduğum için bundan sonra basındaki arkadaşlarımız kabul ederse kendimi basın mensubu gibi hissederek onlar için ne şekilde mücadele etmek gerekiyorsa elimden geleni yapacağım.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı